Referentie Wellness Rijssen

Een project met Ceppo di Gré look tegels binnen en buiten.

Het project Wellness Rijssen

Deze wellness in Rijssen is door ons voorzien van de keramische tegels voor binnen en buiten. De tegels van dit project hebben de look van het natuursteen Ceppo di Gré. Ceppo di Gré natuursteen staat bekend om de prachtige, dynamische textuur met fragmenten van kiezels en steentjes. Hier is gekozen voor Ceppo di Gré look tegels van keramiek. Het zijn dus keramische binnen- en buitentegels die kleur, kras en slijtvast zijn. En bestand zijn tegen water. Oftewel, de ideale tegels voor het gebruik rondom een zwembad of voor een buitenruimte. De keramische Ceppo di Grè tegels zijn zelfs gebruikt voor de bodem van het zwembad! Door dezelfde binnen- en buitentegel te gebruiken wordt er een fraaie eenheid gecreëerd bij dit project.

Een project met maatwerk

Rondom dit project is er maatwerk verzorgd door Regge Tegels & Vloeren. Dit maatwerk is bijvoorbeeld terug te zien in de zwembadranden, de tegels op de bodem van het zwembad of de tegels aan de wand. Wij geven graag advies over het maatwerk bij dit soort projecten.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de tegels of het maatwerk bij dit project? Neem dan eens contact met ons op. Een scherpe totaalprijs voor deze tegels ontvangen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan! Voor meer informatie, advies en inspiratie bent u ook van harte welkom bij ons in de showroom.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen