Castelvetro Absolute

Castelvetro Absolute is een natuursteen-look keramische tegel. De natuursteen-look geeft deze tegel een robuuste en stoere doch rustige uitstraling. Hoe dichterbij u komt bij deze tegel, hoe beter te zien is dat de details van natuursteen tot in de kleinste puntjes zijn overgenomen door kennis en zorgvuldigheid. Door de neutrale kleuren binnen de serie maakt deze tegel de ruimte niet heel druk, maar geeft deze juist rust. Dit kan door de 5 kleurschakeringen perfect naar de wens van de klant worden aangepast.

Op zoek naar de scherpste prijs voor de Castelvetro Absolute tegels samen met bijpassend advies? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom om advies te krijgen van onze verkopers. Uiteraard kunt u voor meer informatie ook contact met ons opnemen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Castelvetro Absolute collectie

Castelvetro Absolute is een fraaie afspiegeling van elegantie. Dit wordt versterkt door het gekozen kleurenpallet en afmetingen. Met 5 verfijnde kleuren, 5 exclusieve afmetingen en 2 diktes, 10 en 20 mm, heeft de Absolute een ruime keuze aan kleuren en afmetingen binnen de serie. Met de 20 mm afwerking is deze stoere keramische tegel ook verkrijgbaar om buiten ruimtes te voorzien van een stoere, industriële uitstraling! De Castelvetro Absolute is gemaakt uit keramiek. Keramiek is een materiaal van hoogwaardige kwaliteit samen met een fraaie uitstraling. Keramiek is kleur, kras en slijtvast en behoeft ook weinig onderhoud! Ideaal voor een prachtige en hoogwaardige tegel die weinig onderhoud nodig heeft!

Castelvetro Absolute toepassing

De Absolute is een neutraal ogende keramische tegel die elke ruimte afmaakt. Met de robuuste en industriële look gaat deze tegel helemaal mee met deze tijd. Breng deze tegel aan in bijvoorbeeld de badkamer, woonkamer of keuken. Met de verfijnde details van de verschillende kleuren en maten, geeft de Absolute een veelzijdige toepassing voor elke ruimte! Daarnaast kan de Castelvetro Absolute collectie worden gebruikt als terrastegel met een dikte van 20 mm. Ook de Absolute buitentegels kunt u bij Regge Tegels & Vloeren bestellen.

Absolute kleuren en afmetingen

De Castelvetro Absolute is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Absolute Bianco
  • Absolute Beige
  • Absolute Grigio
  • Absolute Titano
  • Absolute Nero

Absolute is te verkrijgen in de afmetingen:
40×35 cm, 30×30 cm, 30×60 cm, 60×60 cm, 40×80 cm, 80×80 cm, 60×120 cm

Verder is de Absolute collectie ook in enkele speciale formaten, zoals mozaïek en hexagon maten, verkrijgbaar. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op!

Castelvetro Absolute kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur bij de fabriek van Castelvetro. Hierdoor kunnen wij u Castelvetro Absolute tegels aanbieden met het beste advies en de scherpste prijs! Bent u geïnteresseerd in Castelvetro Absolute of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan! U bent natuurlijk ook van harte welkom bij ons in de showroom voor meer informatie. Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers, of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Enkele afbeeldingen van deze collectie: