Castelvetro Absolute

Castelvetro Absolute is een natuursteen-look keramische tegel. De natuursteen-look geeft deze tegel een robuuste en stoere doch rustige uitstraling. Hoe dichterbij u komt bij deze tegel, hoe beter te zien is dat de details van natuursteen tot in de kleinste puntje zijn overgenomen door kennis en zorgvuldigheid. Door de neutrale kleuren binnen de serie maakt deze tegel de ruimte niet heel druk, maar geeft deze juist rust. Dit kan door de 5 kleurschakeringen perfect naar de wens van de klant worden aangepast. Bekijk direct enkele afbeeldingen.

Op zoek naar de scherpste prijs voor deze natuursteen-look keramische tegel samen met bijpassend advies? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom.

Lees meer over Castelvetro Absolute

Enkele afbeeldingen van de Absolute:


Absolute Beige


Absolute Bianco


Absolute Grigio


Absolute Nero


Absolute Titanio

Lees meer over Castelvetro Absolute

Castelvetro Absolute collectie

Castelvetro Absolute is een fraaie afspiegeling van elegantie. Dit wordt versterkt door het gekozen kleurenpallet en afmetingen. Met 5 verfijnde kleuren, 5 exclusieve afmetingen en 2 diktes, 10 en 20 mm, heeft de Absolute een ruime keuze aan kleuren en afmetingen binnen de serie. Met de 20 mm afwerking is deze stoere keramische tegel ook verkrijgbaar om buiten ruimtes te voorzien van een stoere, industriële uitstraling!

De Absolute is gemaakt uit keramiek. Keramiek is een materiaal van hoogwaardige kwaliteit samen met een fraaie uitstraling. Keramiek is kleur, kras en slijtvast en behoeft ook weinig onderhoud! Ideaal voor een prachtige en hoogwaardige tegel die weinig onderhoud nodig heeft!

Castelvetro Absolute toepassing

De Absolute is een neutraal ogende keramische tegel die elke ruimte afmaakt. Met de robuuste en industriële look gaat deze tegel helemaal mee met deze tijd. Breng deze tegel aan in bijvoorbeeld de badkamer, woonkamer of keuken. Met de verfijnde details van de verschillende kleuren en maten, geeft de Absolute een veelzijdige toepassing voor elke ruimte!

De Castelvetro Absolute kleuren en afmetingen

De Castelvetro Absolute is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:

– Absolute Bianco
– Absolute Beige
– Absolute Grigio
– Absolute Titano
– Absolute Nero

Absolute is te verkrijgen in de afmetingen:
40×35 cm, 30×30 cm, 30×60 cm, 60×60 cm, 40×80 cm, 80×80 cm, 60×120 cm

Verder is de Absolute collectie ook in enkele speciale formaten, zoals mozaïek en hexagon maten, verkrijgbaar. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op!

Castelvetro Absolute kopen?

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur bij de fabriek van Castelvetro. Hierdoor kunnen wij u Castelvetro tegels aanbieden met het beste advies en de  scherpste prijs!

Bent u geïnteresseerd in Castelvetro Absolute of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers, of vul het contactformulier voor architecten in.

Kijk ook eens op de pagina van Castelvetro buitentegels.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!