Castelvetro Tegels

Castelvetro Tegels richt zich op het produceren van keramische tegels met een hoogwaardige kwaliteit en design. Deze keramische tegels worden geproduceerd met innovatieve technologieën. Dit gecombineerd met oog voor de laatste en modernste trends maar ook tijdloze materialen zorgt voor een uniek aanbod aan tegels, waaraan Castelvetro Tegels de goede naam aan te danken heeft.

Regge Tegels & Vloeren kan de tegels van Castelvetro Tegels aanbieden tegen een scherpe prijs samen met bijpassend advies. Vraag voor deze scherpe prijs direct een offerte aan of kom langs bij ons in de showroom. Heeft u een vraag over de tegels van dit merk? Of zoekt u een serie die u niet kunt vinden op onze website? Neem dan gerust contact met ons op.

Product info

Enkele series van Castelvetro:

Castelvetro Ceramica

De fabriek van Castelvetro ligt nabij het gelijknamige en karakteristieke plaatsje Castelvetro. Aan dit plaatsje is goed de Italiaanse bouwstijl, en het daarbij horende schoonheidsideaal te zien, wat zeker ook terug te zien is in de keramische tegels van Castelvetro. De focus ligt bij dit bedrijf op het design van de tegels, maar daarbij zeker niet te vergeten een hoogwaardige kwaliteit te leveren. Ook staan de keramische tegels van het assortiment er om bekend dat ze de natuurlijke uitstraling van hout of natuursteen goed naar voren brengen. Castelvetro tegels blijft zoeken naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de vraag van de consument, en de hier bijhorende kwaliteit. Kortom, Castelvetro Tegels is een vooruitstrevende tegelfabrikant, en probeert altijd aan alle wensen van de klant te voldoen.

Het gevarieerde assortiment van Castelvetro Tegels

Castelvetro Tegels kijkt voor het samenstellen van het assortiment verder dan de 'standaard'. Dit doet het bedrijf door terug in de tijd te gaan en tijdloze en klassieke materialen als basis te nemen. Maar ook kijkt Castelvetro met een innovatief oog naar het heden, om moderne materialen om te zetten in de vorm van hoogwaardig keramiek. Naast de variatie in stijlen, wordt er ook gekeken naar variatie in bijvoorbeeld mozaiek afwerkingen of extra grote, XL-afwerkingen. Allerlei stijlen op het gebied van tegels zijn dus mogelijk.

Castelvetro houtlook tegels

Houtlook keramische tegels is een van de producten waarbij Castelvetro Tegels voorop loopt. Door innoverende technieken heeft het bedrijf de afgelopen jaren houtlook tegels ontwikkeld die niet meer te onderscheiden zijn van echt hout. Hierdoor kunt u een levensechte, natuurgetrouwe houtlook vloer overal in huis plaatsen samen met de voordelen van hoogwaardig keramiek. Ook in ruimtes waar tot voorheen een houten uitstraling ondenkbaar was, zoals de badkamer of toilet. Met de houtlook tegels van Castelvetro is dit gewoon mogelijk! Keramische tegels met een houtlook worden het meest gebruikt als vloertegels. Lees hier meer over houtlook vloertegels.

Castelvetro Tegels kopen tegen scherpe prijzen bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur bij de fabriek van Castelvetro. Hierdoor kunnen wij u Castelvetro tegels aanbieden met het beste advies en de scherpste prijs! Ook kunnen wij u van een goed advies voorzien omdat wij al jarenlang dealer zijn van Castelvetro Tegels in Nederland. Een deel van het assortiment is ook te bezichtigen bij ons in de showroom. U bent hier van harte welkom om ook direct advies van onze verkoopmedewerkers te krijgen. Bent u met een zakelijk project bezig? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen