Castelvetro Tegels

Castelvetro Tegels richt zich voornamelijk op het maken van keramische tegels met een hoogwaardige uitstraling en design. Deze keramische tegels worden gemaakt met de nieuwste technologieën. Dit garandeert dat elke tegel uniek is, zonder monotone herhalingen waardoor elke ruimte levendig oogt. Dit gecombineerd met oog voor de laatste en modernste trends, zorgt voor een uniek aanbod aan tegels, waaraan Castelvetro tegels de goede naam aan te danken heeft.

Regge Tegels & Vloeren kan de tegels van Castelvetro aanbieden tegen een scherpe prijs samen met bijpassend advies. Vraag voor deze scherpe prijs direct een offerte aan of kom langs bij ons in de showroom. Kunt u de tegel van Castelvetro die u zoekt hier niet vinden, of wilt u meer informatie? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Enkele series van Castelvetro:

Het assortiment van Castelvetro Tegels

De fabriek van Castelvetro ligt nabij het gelijknamige en karakteristieke plaatsje Castelvetro. Aan dit plaatsje is goed de Italiaanse bouwstijl, en het daarbij horende schoonheidsideaal te zien, wat zeker ook terug te zien is in de keramische tegels van Castelvetro. De focus ligt bij Castelvetro tegels op het design van de tegels, maar daarbij zeker niet te vergeten een hoogwaardige kwaliteit te leveren. Ook staan de keramische tegels van Castelvetro er om bekend dat ze de natuurlijke uitstraling van hout of natuursteen goed naar voren brengen. Castelvetro tegels blijft zoeken naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de vraag van de consument, en de hier bijhorende kwaliteit.

Kortom, Castelvetro is een vooruitstrevende tegelfabrikant, en probeert altijd aan alle wensen van de klant te voldoen. Zoekt u naar goed advies over Castelvetro? Neem dan gerust contact op met Regge Tegels&Vloeren.

Zoekt u naar Castelvetro buitentegels? Kijk dan ook eens op de pagina van Castelvetro Buitentegels.

Waarom Castelvetro tegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren?

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur bij de fabriek van Castelvetro. Hierdoor kunnen wij u Castelvetro tegels aanbieden met het beste advies en de scherpste prijs!

Bent u geïnteresseerd in Castelvetro tegels of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers, of vul het contactformulier voor architecten in.

Zit de tegel die u zoekt hier niet tussen? Dan kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen