Castelvetro Tegels

Castelvetro Tegels richt zich op het produceren van keramische tegels met een hoogwaardige kwaliteit en design. Deze keramische tegels worden geproduceerd met innovatieve technologieën. Dit gecombineerd met oog voor de laatste en modernste trends maar ook tijdloze materialen zorgt voor een uniek aanbod aan tegels, waaraan Castelvetro Tegels de goede naam aan te danken heeft.

Regge Tegels & Vloeren kan de tegels van Castelvetro Tegels aanbieden tegen een scherpe prijs samen met bijpassend advies. Vraag voor deze scherpe prijs direct een offerte aan of kom langs bij ons in de showroom. Kunt u de tegel van Castelvetro die u zoekt hier niet vinden, of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Enkele series van Castelvetro:

Castelvetro Ceramica

De fabriek van Castelvetro ligt nabij het gelijknamige en karakteristieke plaatsje Castelvetro. Aan dit plaatsje is goed de Italiaanse bouwstijl, en het daarbij horende schoonheidsideaal te zien, wat zeker ook terug te zien is in de keramische tegels van Castelvetro. De focus ligt bij dit bedrijf op het design van de tegels, maar daarbij zeker niet te vergeten een hoogwaardige kwaliteit te leveren. Ook staan de keramische tegels van het assortiment er om bekend dat ze de natuurlijke uitstraling van hout of natuursteen goed naar voren brengen. Castelvetro tegels blijft zoeken naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de vraag van de consument, en de hier bijhorende kwaliteit. Kortom, Castelvetro is een vooruitstrevende tegelfabrikant, en probeert altijd aan alle wensen van de klant te voldoen.

Het gevarieerde assortiment

Castelvetro Tegels kijkt voor het samenstellen van het assortiment verder dan de 'standaard'. Dit doet het bedrijf door terug in de tijd te gaan en tijdloze en klassieke materialen als basis te nemen. Maar ook kijkt Castelvetro met een innovatief oog naar het heden, om moderne materialen om te zetten in de vorm van hoogwaardig keramiek. Naast de variatie in stijlen, wordt er ook gekeken naar variatie in bijvoorbeeld mozaiek afwerkingen of extra grote, XL-afwerkingen.

Castelvetro Outfit 2.0; De buitentegels

Castelvetro series zijn ook voor buiten verkrijgbaar, dit produceert het bedrijf onder de vlag van Outfit 2.0. Dit zijn tegels met de dikte van 20 mm. Zoekt u naar Castelvetro buitentegels? Kijk dan ook eens op de pagina van Castelvetro Buitentegels, of neem voor meer informatie contact met ons op.

Castelvetro Tegels tegen scherpe prijzen bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur bij de fabriek van Castelvetro. Hierdoor kunnen wij u Castelvetro tegels aanbieden met het beste advies en de scherpste prijs!

Bent u geïnteresseerd in Castelvetro tegels of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers, of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen