Castelvetro Woodland

De Castelvetro Woodland collectie is een populaire collectie van Castelvetro Tegels. Niet voor niets is deze serie al een tijdlang een van de bestverkopende houtlook keramische tegels, wat ook bekend staat als keramisch parket. Het keramisch parket heeft als voordeel, dat het makkelijk te onderhouden is en daarbij vocht, kras, en slijt bestendig is.De Woodland collectie geeft uw huis dus een warme uitstraling, zonder al te veel zorgen voor het onderhoud.

Deze serie krijgen tegen een scherpe prijs, samen met advies op maat? Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom voor advies op maat. Voor vragen kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen.

Afbeeldingen van de Woodland collectie:

Castelvetro Woodland collectie

De Castelvetro Woodland vindt de inspiratie uit hout. Door innovatie is de houtlook tot in het kleinste detail overgenomen in de vorm van keramiek. Dit creëert een sterke, natuurlijke tegel met een stoere uitstraling. De collectie brengt houtlook in een pure vorm naar voren.

Woodland toepassing

De Woodland collectie zorgt in elke ruimte voor natuurlijke rust. Dit houtlook keramisch parket is praktisch overal bruikbaar. Ook is de Woodland collectie prima te combineren met andere series van Castelvetro! Breng de natuurlijke uitstraling van hout nu in elke ruimte met de Castelvetro Woodland, in de voordelen van hoogwaardig keramiek.

Woodland kleuren en afmetingen:

Woodland bestaat uit de kleuren:

– Woodland Almonds
– Woodland Elm
– Woodland Cherry
– Woodland Maple
– Woodland Oak
– Woodland Walnuts

Woodland serie is verkrijgbaar in de afmetingen:
12×80 cm, 20×120 cm, 30×120 cm.

Castelvetro Woodland kopen?

Bent u geïntresseerd in de Castelvetro Woodland of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers, of vul het contactformulier voor architecten in.

Kijk ook eens naar Castelvetro Buitentegels.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen