Castelvetro Wals

De Castelvetro Wals is een keramische tegel met natuursteenlook. De Wals collectie heeft de rustige uitstraling van natuursteen. De typische textuur van natuursteen, is tot in het kleinste detail overgenomen in de Castelvetro Wals serie. Hierdoor is deze tegel niet te onderscheiden van ‘echt’ natuursteen, maar heeft de tegel wel alle voordelen van hoogwaardig keramiek.

Regge Tegels & Vloeren heeft directe contacten met de fabriek van Castelvetro Tegels. Hierdoor kunnen wij deze collectie tegen een scherpe prijs aanbieden. Kom eens langs bij ons in de showroom om inspiratie op te doen en om u te laten adviseren door onze verkopers. Wilt u meer informatie over de Wals? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Wilt u weten tegen welke scherpe prijs wij de collectie aan kunnen bieden? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De Castelvetro Wals collectie

De rustieke uitstraling van de Castelvetro Wals keramische tegel is een uitkomst voor iedere ruimte door de natuurlijke uitstraling. Perfect om een rustige sfeer te brengen in iedere ruimte samen met de voordelen van hoogwaardig keramiek. De Wals tegel is niet van echt natuursteen te onderscheiden. Pas deze keramische aan naar de eigen smaak, door de 3 lichte kleurvariaties binnen de collectie!

De Wals toepassing

Natuursteen is een populair bouwmateriaal met een prachtige uitstraling. Met Wals wordt een goed alternatief voor natuursteen in de vorm van keramiek gegeven. Dit leidt er toe dat de uitstraling van natuursteen in bijna elke ruimte kan worden gebracht. Volmaakt om de van bijvoorbeeld uw woonkamer de heerlijke ontspannen ruimte te maken waar u naar op zoek bent. Maar ook in een openbare ruimte kan de Castelvetro Wals prima toegepast worden.

Wals kleuren en afmetingen

De Castelvetro Wals is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Wals Beige
  • Wals Grey
  • Wals White

Afmetingen:
30×60 cm, 60×60 cm, 60×120 cm

Castelvetro Wals kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur bij de fabriek van Castelvetro. Hierdoor kunnen wij u Castelvetro tegels aanbieden met het beste advies en de scherpste prijs! Bent u geïnteresseerd in de Castelvetro Wals tegels of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan! Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers, of vul het contactformulier voor architecten in

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

De Castelvetro Wals collectie: