Castelvetro Rock

De Castelvetro Rock is een nieuwe, zeer unieke collectie keramische tegels die pas sinds dit jaar op de markt is. De Rock collectie heeft een niet veel voorkomende combinatie van natuursteen met daarin de kenmerken van marmerader-schakeringen. Deze gecombineerde uitstralingen in de vorm van keramiek is te gebruiken voor iedere toepassing!

Interesse in de Castelvetro Rock, of wilt u een advies van onze verkopers? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of kom eens langs in onze showroom. Voor vragen en meer informatie kunt u ook contact met ons opnemen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Castelvetro Rock collectie

De Castelvetro Rock collectie, met het effect van marmeren aders, is geschikt voor personen die een elegante en moderne ontwerp willen bereiken voor vrijwel iedere ruimte. De combinatie van marmer met natuursteenlook is nog weinig gezien op de tegelmarkt en daarmee uniek. De Rock collectie is te verkrijgen in 4 kleuren en 3 afmetingen.

Rock toepassing

Door de neutrale kleurvariaties kan de Castelvetro Rock in vele ruimtes tot zijn recht komen. Denk hierbij aan vrijwel alle ruimtes, van uw woonkamer tot bijvoorbeeld een commerciële ruimte als een hotellobby. Overal is deze collectie geschikt om de charme van natuursteen tegels te brengen. Samen met de voordelen van keramiek.

De Rock kleuren en afmetingen

De Rock is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Rock Bianco
  • Rock Avorio
  • Rock Beige
  • Rock Corda

Afmetingen:
30×60 cm, 45×45 cm, 60×60 cm

Castelvetro Rock kopen bij Regge Tegels & Vloeren

De Castelvetro Rock vindt u tegen een zeer scherpe prijs bij Regge Tegels & Vloeren. Vraag voor deze scherpe prijs een offerte aan, of kom eens langs bij ons in de showroom. Bent u architect of designer? Dan kunt u contact met ons opnemen via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Afbeeldingen van deze collectie: