Castelvetro Slate

De Castelvetro Slate is een keramische imitatie van natuurlijk leisteen. Leisteen wordt gekenmerkt door de variatie aan het oppervlak. Hierdoor heeft leisteen een natuurlijk en levendig oppervlak, wat een ruimte bijna letterlijk tot leven brengt. Met de Slate is de prachtige uitstraling van natuurlijk leisteen verkrijgbaar in hoogwaardig keramiek. Hierdoor brengt de Slate de natuurlijke look van leisteen, maar in de praktische voordelen van keramiek.

Regge Tegels & Vloeren kan door directe contacten met de fabriek van Castelvetro, de Slate tegen de scherpste prijs aanbieden. Wilt u weten tegen welke scherpe prijs wij de Materika aan kunnen bieden? Klik dan hier en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. .

Klik voor meer informatie hier en lees meer over Castelvetro Slate , of neem contact met ons op.

Enkele afbeeldingen van de Castelvetro Slate:


Slate Antracite


Slate Grey


Slate Lead


Slate Antracite

Lees meer over Castelvetro Slate

Castelvetro Slate collectie

De natuurlijke uitstraling van leisteen wordt weergegeven in 5 verschillende kleurvariaties die lopen van licht tot donker. Hierdoor is er voor bijna iedere ruimte wel een kleur die past. Ook de verschillende afmetingen binnen deze collectie dragen bij aan de veelzijdigheid van de Slate collectie. Pas de Slate toe in ruimtes die een fraaie, natuurlijke leisteen uitstraling zoeken maar niet alle ongemakken van natuursteen hierbij willen hebben.

Castelvetro Slate toepassing

De leisteen imitatie van de Slate brengt een natuurlijke uitstraling met zich mee. Deze uitstraling kan in vele ruimtes rust en ontspannenheid brengen. het kleurenpallet sluit perfect aan op deze rustieke uitstraling, door dit gevarieerde kleurenpallet kan de Slate worden aangepast naar elke ruimte. Door de neutrale, natuurlijke uitstraling kan de Slate worden gebruikt in zowel commerciële of particuliere ruimtes als kantoren of openbare gebouwen. Maar ook gewoon bij u thuis, bijvoorbeeld de badkamer of keuken, kan de Slate de rustieke uitstraling van leisteen in huis brengen.

Castelvetro Slate kleuren en afmetingen

De Castelvetro Slate is te verkijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Slate Antracite
– Slate Grey
– Slate Lead

Afmetingen:
30×60 cm, 60×60 cm, 100×100 cm, 60×120 cm

Castelvetro Slate kopen?

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur bij de fabriek van Castelvetro. Hierdoor kunnen wij u Castelvetro tegels aanbieden met het beste advies en de  scherpste prijs!

Bent u geïnteresseerd in de Castelvetro Slate tegels of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers, of vul het contactformulier voor architecten in.

 

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!