Castelvetro Slate

De Castelvetro Slate is een keramische imitatie van natuurlijk leisteen. Leisteen wordt gekenmerkt door de variatie aan het oppervlak. Hierdoor heeft leisteen een natuurlijk en levendig oppervlak, wat een ruimte bijna letterlijk tot leven brengt. Met de Slate is de prachtige uitstraling van natuurlijk leisteen verkrijgbaar in hoogwaardig keramiek. Hierdoor brengt de Slate de natuurlijke look van leisteen, maar in de praktische voordelen van keramiek.

Regge Tegels & Vloeren kan door directe contacten met de fabriek van Castelvetro, de Castelvetro Slate tegen de scherpste prijs aanbieden. Wilt u weten tegen welke scherpe prijs wij de Materika aan kunnen bieden? Klik dan hier en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan, of neem voor meer informatie contact met ons op. Uiteraard bent u ook welkom bij ons in de showroom voor advies van onze verkopers.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Castelvetro Slate collectie

De natuurlijke uitstraling van leisteen wordt weergegeven in 5 verschillende kleurvariaties die lopen van licht tot donker. Hierdoor is er voor bijna iedere ruimte wel een kleur die past. Ook de verschillende afmetingen binnen deze collectie dragen bij aan de veelzijdigheid van de Castelvetro Slate collectie. Pas de Slate toe in ruimtes die een fraaie, natuurlijke leisteen uitstraling zoeken maar niet alle ongemakken van natuursteen hierbij willen hebben.

Slate toepassing

De leisteen imitatie van de Castelvetro Slate brengt een natuurlijke uitstraling met zich mee. Deze uitstraling kan in vele ruimtes rust en ontspannenheid brengen. het kleurenpallet sluit perfect aan op deze rustieke uitstraling, door dit gevarieerde kleurenpallet kan de Slate worden aangepast naar elke ruimte. Door de neutrale, natuurlijke uitstraling kan de Castelvetro Slate worden gebruikt in zowel commerciële of particuliere ruimtes als kantoren of openbare gebouwen. Maar ook gewoon bij u thuis, bijvoorbeeld de badkamer of keuken, kan de Slate de rustieke uitstraling van leisteen in huis brengen.

Castelvetro Slate kleuren en afmetingen

De Slate is te verkijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Slate Antracite
  • Slate Grey
  • Slate Lead

Afmetingen:
30×60 cm, 60×60 cm, 100×100 cm, 60×120 cm

Castelvetro Slate tegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur bij de fabriek van Castelvetro. Hierdoor kunnen wij u Castelvetro Slate tegels aanbieden met het beste advies en de scherpste prijs! Bent u geïnteresseerd in de Castelvetro Slate tegels of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan! Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers, of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Enkele afbeeldingen van deze collectie: