Castelvetro Concept

De Castelvetro Concept, is een collectie keramische betonlooktegels die een strakke en moderne uitstraling met zich mee brengt, die in vele ruimtes toepasbaar is. Het voordeel van de Concept collectie is het keramische materiaal, wat er toe leidt dat er een moderne betonlook gecombineerd wordt met hoogwaardig materiaal in de Concept collectie. Lees hier meer over de collectie, of bekijk direct de afbeeldingen.

Heeft u interesse in deze collectie? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem contact met ons op voor meer informatie over de Castelvetro Concept collectie.

Afbeeldingen van de Concept collectie:


Concept Black


Concept Muddy


Concept Light Grey


Concept Dark Grey


Concept Ivory


Concept Black


Concept Brown

 


Concept White

 

Lees meer over Castelvetro Concept

Castelvetro Concept collectie

De Castelvetro Concept collectie geeft een moderne betonlook weer in de vorm van hoogwaardig keramiek. Deze betonlook is in de Concept collectie met 7 kleuren weergegeven. De kleurvariaties lopen van licht tot donker, waarmee de collectie ook nog eens is aan te passen naar eigen wens en gebruik.

Concept toepassen

In de Concept collectie is een betonlook opgenomen die ook neutraal van karakter is, en daarmee in vele ruimtes is toe te passen. Woonhuizen en commerciële ruimtes waar een moderne sfeer nodig is, kunnen zeker gebruik maken van de mogelijkheden van deze collectie. Wij adviseren u graag!

Kleuren en afmetingen

Concept tegels zijn te verkrijgen in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Concept White
– Concept Black
– Concept Brown
– Concept Dark Grey
– Concept Ivory
– Concept Light Grey
– Concept Muddy

Afmetingen:
30×60 cm, 60×60 cm, 40×80 cm, 80×80 cm, 60×120 cm

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van deze collectie? Neem dan contact met ons op, of vraag voor een scherpe prijs direct een vrijblijvende offerte aan.

Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!