Castelvetro Concept

De Castelvetro Concept, is een collectie keramische betonlooktegels die een strakke en moderne uitstraling met zich mee brengt, die in vele ruimtes toepasbaar is. Het voordeel van de Concept collectie is het keramische materiaal, wat er toe leidt dat er een moderne betonlook gecombineerd wordt met hoogwaardig materiaal in de Concept collectie. Heeft u interesse in deze collectie van Castelvetro? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem contact met ons op voor meer informatie over de Castelvetro Concept collectie. Uiteraard kunt u ook altijd langskomen bij ons in de showroom.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Castelvetro Concept collectie

De Castelvetro Concept collectie geeft een moderne betonlook weer in de vorm van hoogwaardig keramiek. Deze betonlook is in de Concept collectie met 7 kleuren weergegeven. De kleurvariaties lopen van licht tot donker, waarmee de collectie ook nog eens is aan te passen naar eigen wens en gebruik.

De toepassing van de concept tegels

In de Castelvetro Concept collectie is een betonlook opgenomen die ook neutraal van karakter is, en daarmee in vele ruimtes is toe te passen. Woonhuizen en commerciële ruimtes waar een moderne sfeer nodig is, kunnen zeker gebruik maken van de mogelijkheden van deze collectie. Wij adviseren u graag!

Kleuren en afmetingen

Castelvetro Concept tegels zijn te verkrijgen in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Concept White
  • Concept Black
  • Concept Brown
  • Concept Dark Grey
  • Concept Ivory
  • Concept Light Grey
  • Concept Muddy

Afmetingen:
30×60 cm, 60×60 cm, 40×80 cm, 80×80 cm, 60×120 cm

Castelvetro Concept kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Bij Regge Tegels & Vloeren geven we u graag meer informatie over de mogelijkheden van de collectie Castelvetro Concept. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van deze collectie ? Neem dan contact met ons op, of vraag voor een scherpe prijs direct een vrijblijvende offerte aan. Natuurlijk kunt u ook een bezoek brengen aan onze showroom. Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Afbeeldingen van de Concept collectie: