Castelvetro Materika

Castelvetro Materika is een keramisch, cementlook tegel. De krachtige en robuuste uitstraling van cement is perfect omgezet in hoogwaardig keramiek. De kleinste details die het cement oppervlak kenmerken, zijn ook terug te vinden in de Materika serie. Hierdoor is deze keramische tegel bijna niet te onderscheiden van echt cement. Maar wel in de voordelen van hoogwaardig keramiek! Regge Tegels & Vloeren kan door directe contacten met de fabriek van Castelvetro, de Materika tegen een scherpe prijs aanbieden. Wilt u meer informatie over de Castelvetro Materika? Neem dan contact met ons op. Wilt u weten tegen welke scherpe prijs wij de Materika aan kunnen bieden? Klik dan hier en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Uiteraard bent u ook altijd welkom bij ons in de showroom voor meer informatie.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Castelvetro Materika collectie

De strakke uitstraling van de Castelvetro Materika geeft een levendig effect aan iedere ruimte. Dit effect wordt versterkt door de 5 kleurvariaties binnen de Materika serie. Deze kleurvariaties lopen van licht tot donkere kleur, hiermee kan de Materika aangepast worden naar de ruimte. De variatie in afmetingen past bij cementlook. Naast standaardmaten, bevat deze collectie ook de XL-Formaten 60×120 cm en 80×160 cm. Deze afmetingen creëren een groot, uniform oppervlak.

Stoer interieur met de Castelvetro Materika tegels

Een strakke betonlook vloertegel past in vele interieurs van tegenwoordig, ondermeer omdat dit een populaire look is in de architectuur van tegenwoordig. De neutrale kleuren en uitstraling geven een extra grote mogelijkheid tot gebruik. Om een stoer interieur te creeeren kan de Castelvetro Materika als perfecte basis worden gebruikt.

Castelvetro Materika kleuren en afmetingen.

De Materika is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Materika White
  • Materika Beige
  • Materika Grey
  • Materika Ash
  • Materika Black

Afmetingen:
30×60 cm, 60×60 cm, 100×100 cm, 80×160 cm, 60×120 cm

De Castelvetro Materika kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur bij de fabriek van Castelvetro. Hierdoor kunnen wij u Castelvetro tegels aanbieden met het beste advies en de scherpste prijs dus ook de Castelvetro Materika. Bent u geïnteresseerd in de Castelvetro Materika tegels of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan! Een bezoek brengen aan de showroom kan uiteraard ook. Bent u architect of designer? Of bezig met een zakelijk project? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers, of vul het zakelijk contactformulier in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Afbeeldingen van de Materika collectie: