Castelvetro Life

De Castelvetro Life is een keramische tegelcollectie met natuursteenlook. Deze natuursteenlook valt niet enorm op, maar is subtiel in het oppervlak verwerkt. Met de Life collectie kan zo een rustige basis voor iedere ruimte gecreerd worden, in de voordelen van praktisch keramiek! De Castelvetro Life kan Regge Tegels & Vloeren aanbieden tegen een scherpe prijs. Benieuwd naar deze scherpe prijs? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan. Meer informatie over deze collectie? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De Castelvetro Life collectie

De Castelvetro Life collectie brengt een lichte natuursteenlook met zich mee. Deze natuursteenlook heeft kenmerken van lichte schakeringen in de textuur. De kleurvariaties van de Castelvetro Life bestaan uit 5 kleuren die varieren van lichte tot donkere kleuren. Daarnaast is deze collectie keramische natuursteenlook tegels verkrijgbaar in 4 formaten, 30x60 cm, 60x60 cm, 40x80 cm en 60x120 cm.

Een rustige natuursteenlook overal in huis

De keramische natuursteenlook van de Castelvetro Life collectie kan overal in huis worden gebruikt, voor zowel de vloer als wandafwerking. Ook in een badkamer, waar normaal natuursteen niet echt toegepast kan worden, kan deze natuursteenlook van de Castelvetro Life gebruikt worden. Gebruik de collectie dus ook als natuursteen vloertegels in de badkamer.

Kleuren en afmetingen

Deze collectie is te verkrijgen in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Life Antracite
  • Life Beige
  • Life Bianco
  • Life Grigio
  • Life Piombo

Afmetingen:

30x60 cm, 60x60 cm, 40x80 cm, 60x120 cm.

De Castelvetro Life bij Regge Tegels & Vloeren

De Castelvetro Life vindt u tegen een scherpe prijs bij Regge Tegels & Vloeren door onze directe contacten met de fabriek van Castelvetro Tegels. Vraag voor de scherpe prijs direct een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie contact met ons op. Langskomen bij ons in de showroom kan natuurlijk ook. Bent u bezig met een zakelijk project? Neemt dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Enkele afbeeldingen van deze collectie