Castelvetro Aequa

Castelvetro Aequa is een serie keramisch parket met de fraaie, natuurlijke houtlook. De natuurlijke houtlook wordt in 5 neutrale doch karakteristieke kleuren weergegeven. Met de uitstraling van natuur als uitgangspunt komt de Aequa dicht bij de natuurlijke houtlook. Die houtlook is gecreëerd door de effecten van tijd en weer. Met zorgvuldig ontwerp en productie komt het design van de Castelvetro Aequa keramische tegel dicht bij de oorspronkelijke houtlook, bijvoorbeeld door de fraai overgenomen nerven en barsten van echt hout.

Regge Tegels & Vloeren kan door de directe contacten met Castelvetro de Aequa serie aanbieden tegen een scherpe prijs. Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan voor deze scherpe prijs of kom langs bij ons in de showroom.Uiteraard kunt u ook altijd contact met ons opnemen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Castelvetro Aequa collectie

Verkrijgbaar in 5 kleuren die uiteenlopen van donker tot licht, heeft de Castelvetro Aequa collectie een ruime keuze aan mogelijkheden. Hierdoor is de Castelvetro Aequa aan te passen aan wens en ruimte. Doordat dit een keramische tegel is, heeft de Aequa de voordelen van keramiek tegenover de nadelen van echt hout. Zo is keramisch parket gemakkelijk te onderhouden. Ook zijn keramische tegels kras, kleur en slijtvast, waardoor ze een lange duurzaamheid garanderen! De populairste kleuren uit deze serie zijn de Castlevetro Aequa Castor en Cirrus. De Castelvetro Aequa collectie is keramisch parket, gemaakt van keramiek. Keramiek heeft vele voordelen. Keramiek is kleur- , kras- en slijtvast en behoeft weinig onderhoud. Hierdoor kan keramiek ook in natte ruimtes zorgen voor een buitengewone uitstraling! En bovendien is keramiek niet te onderscheiden van echt hout! Houtlook in keramiek is een perfecte combinatie voor wie de charme van houtlook in huis wil halen maar toch de zekerheid van een hoge kwaliteit wil hebben

Overal een natuurlijke sfeer met de Aequa tegels

De Castelvetro Aequa heeft een fraaie natuurlijke uitstraling. Door het gemak van keramiek kan deze uitstraling vrijwel overal worden toegepast. De Aequa serie kan zowel particuliere als commerciële ruimtes voorzien van de uitstraling waar naar de consument op zoek is, voor zowel binnen als buiten! Haal nu de rustieke sfeer van echt hout in huis door te kiezen voor de Aequa! Ook heeft de Aequa serie een speciale buitenafwerking zodat deze prachtige keramische tegel ook elke buitenruimte kan verfraaien met een prachtige, natuurlijke look!

Castelvetro Aequa buitentegel

Door de speciale buitenafwerking van de Aequa kan deze tegel ook voor buitenruimtes worden gebruikt. Gebruik het natuurlijke gevoel van keramisch parket ook in uw buitenruimte samen met de voordelen van keramiek dat voor de buitentegels 2 cm dik is. Ook de Castelvetro Aequa houtlook terrastegels kunnen wij u bij Regge Tegels & Vloeren aanbieden tegen een scherpe prijs.

Aequa kleuren en afmetingen

De Castelvetro Aequa is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Aequa Tur
  • Aequa Castor
  • Aequa Cirrus
  • Aequa Nix
  • Aequa Silva

Afmetingen:
13.3×80 cm, 20×80 cm, 30×120 cm, 26×160 cm

Een scherpe prijs voor de Castelvetro Aequa tegels bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur bij de fabriek van Castelvetro. Hierdoor kunnen wij u Castelvetro tegels aanbieden met het beste advies en de scherpste prijs! Bent u geïnteresseerd in de Castelvetro Aequa of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan! Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers, of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Enkele afbeeldingen van de Aequa collectie: