Castelvetro More

De Castelvetro More is een prachtig keramisch parket met eikenhout als basis. De collectie More brengt een landelijke sfeer met warmte en charme in elke ruimte, waardoor er een rustige atmosfeer wordt gebracht. De Castelvetro More is te verkrijgen in zowel lichte als donkere tinten zodat dit keramisch parket naar wens kan worden aangepast. De kenmerken van eikenhout, zoals noesten en barsten, zijn zeer detaillistisch en zorgvuldig overgenomen zodat de More werkelijk waar niet van echt eikenhout is te onderscheiden.

Regge Tegels & Vloeren kan de Castelvetro More collectie aanbieden tegen een zeer scherpe prijs. Vraag voor deze scherpe prijs direct een vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom voor advies van onze verkopers. Voor vragen kunt u ook altijd contact met ons opnemen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Castelvetro More collectie

De Castelvetro More keramische tegel collectie heeft een brede verscheidenheid aan kleurvariaties, afmetingen en texturen. De variaties in kleur lopen van licht tot donker, met wel 6 verschillende variaties. Hiermee kan de kleur worden aangepast naar smaak. Ook de afmetingen zijn verschillend. De afmetingen lopen van 20×80 cm tot 40×160 cm. Met de verschillen in textuur zal geen één tegel hetzelfde zijn, wat een fraaie verscheidenheid aan het oppervlak oplevert. De Castelvetro More is dus een zeer uiteenlopende serie keramisch parket!

More toepassing

Een fraaie natuurlijke look in de voordelen van keramiek. Ideaal voor iemand die de rustieke en ontspannen uitstraling van hout in huis wil halen, maar niet de ongemakken van echt parket er bij wil hebben. Door de kleurvariatie kan de kleur ook worden aangepast naar wens en gebruik. Breng met de Castelvetro More het gevoel van het in elke ruimte, in de praktische voordelen van hoogwaardig keramiek. Keramisch parket is gemaakt van keramiek. Keramiek heeft vele voordelen. Keramiek is kleur- , kras- en slijtvast en behoeft weinig onderhoud. Hierdoor kan keramiek ook in natte ruimtes zorgen voor een buitengewone uitstraling! En bovendien is keramiek niet te onderscheiden van echt hout! Houtlook in keramiek is een perfecte combinatie voor wie de charme van houtlook in huis wil halen maar toch de zekerheid van een hoge kwaliteit wil hebben.

Castelvetro More kleuren en afmetingen

De Castelvetro More is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • More Bianco
  • More Miele
  • More Ciliegio
  • More Noce
  • More Grigio
  • More Beige

Afmetingen:
20×80 cm, 20×120 cm, 30×120 cm, 26×160 cm, 40×160 cm

Castelvetro More bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Castelvetro tegels. Hierdoor kunnen wij u in advies voorzien en deze tegel tegen de beste prijs aanbieden. Bent u geïnteresseerd in de Castelvetro More of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan! Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers, of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Enkele afbeeldingen van de More collectie: