Castelvetro Industrial

De Castelvetro Industrial tegelcollectie belichaamt de krachtige esthetiek van industriële stijl en brengt deze tot leven in uw interieur. Geïnspireerd door de rauwe en authentieke uitstraling van industriële omgevingen, biedt deze collectie een unieke combinatie van modern design en robuuste functionaliteit. Bij Regge Tegels & Vloeren bieden wij u de Castelvetro Industrial tegels graag aan tegen een scherpe prijs. Benieuwd naar een prijsopgave? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Voor meer informatie kunt u ook contact met ons opnemen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De Castelvetro Industrial collectie keramische betonlook tegels

De Castelvetro Industrial tegels weerspiegelen de ruwe schoonheid van beton en brengen dit materiaal tot leven met een ongekende precisie. Hierdoor ontstaat een tegeloppervlak dat niet alleen visueel indrukwekkend is, maar ook voelbaar authentiek, waardoor het de perfecte keuze is voor wie op zoek is naar een industriële uitstraling in hun interieur. De Castelvetro Industrial collectie is verkrijgbaar in verschillende formaten en afwerkingen, waardoor u de vrijheid hebt om uw creatieve visie te realiseren. De veelzijdigheid van Castelvetro Industrial maakt het gemakkelijk om deze tegels te integreren in verschillende ontwerpthema's, van minimalistisch tot industrieel-chic. Ook heeft de collectie een 2 cm afwerking die voor buiten is geschikt, de Castelvetro Industrial 2 CM.

Kleuren:

  • Industrial White
  • Industrial Beige
  • Industrial Grey
  • Industrial Black
  • Industrial Lead Gray

Afmetingen:

30x60 cm, 60x60 cm, 100x100 cm, 60x120 cm.

De voordelen van een keramische betonlook tegel

De Castelvetro Industrial tegels zijn uiterst duurzaam en slijtvast, waardoor ze geschikt zijn voor zowel residentiële als commerciële toepassingen. Of u nu een loftappartement, een moderne kantoorruimte of een trendy restaurant ontwerpt, deze tegels bieden de perfecte balans tussen stijl en prestaties.

Castelvetro Industrial betonlook tegels bij Regge Tegels & Vloeren kopen

De collectie keramische betonlook tegels vindt u bij Regge Tegels & Vloeren tegen de scherpste prijs samen met advies op maat. Kom hiervoor gerust langs bij ons in de showroom. Of neem contact met ons op. Bent u met een zakelijk project bezig en hiervoor op zoek naar de Castelvetro Industrial collectie? Dan kunt u met onze accountmanagers contact opnemen via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van de collectie