Castelvetro Fusion

De Castelvetro Fusion serie is een van de nieuwste series binnen de collecties van Castelvetro Tegels. De Fusion serie heeft de moderne uitstraling van betonlook, waardoor Castelvetro een serie heeft geproduceerd die mee gaat met de trends van de hedendaagse designers.

De Fusion is een prachtige keramische tegel collectie. Op zoek naar deze tegel tegen de scherpste prijs? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom, voor inspiratie en advies van onze verkopers. Uiteraard kunt u voor meer informatie contact met ons opnemen.

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Castelvetro Fusion collectie

In de Fusion is door middel van deze nieuwe technologie de uitstraling van zowel natuursteen als cement verwerkt, en blijft elke tegel uniek en natuurgetrouw. De Fusion is te verkrijgen in 6 kleuren, waardoor uw keuzemogelijkheid vergroot wordt, en de kans groter is dat uw perfecte tegel hier tussen zit.
De uitkomst van deze combinaties is verbluffend: Een unieke keramische tegel. Breng deze tegel aan in ruimtes die een rustige look kunnen gebruiken om een ontspannen sfeer te creëren!

De Fusion is gemaakt uit keramiek. Keramiek is een materiaal van hoogwaardige kwaliteit samen met een fraaie uitstraling. Keramiek is kleur, kras en slijtvast en behoeft ook weinig onderhoud! Ideaal voor een prachtige en hoogwaardige tegel die weinig onderhoud nodig heeft!

Castelvetro Fusion mogelijkheden

De Fusion biedt een ruim scala aan mogelijkheden tot gebruik. De Fusion komt het best tot zijn recht in ruimtes die op zoek zijn naar een moderne uitstraling. Daardoor leent deze keramische tegel zich uitstekend voor commerciële of openbare ruimtes! Ook is deze tegel door de speciale buitenafwerking van 20 mm te gebruiken voor buitentoepassingen. Ga direct naar de pagina van de Fusion buitentegel.

Fusion kleuren en afmetingen

De Fusion is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:

– Fusion Antracite
– Fusion Cotto
– Fusion Bianco
– Fusion Piombo
– Fusion Cemento
– Fusion Tortora

De Fusion series zijn verkrijgbaar in de afmetingen:
40×80 cm, 60×60 cm, 30×60 cm, 80×80 cm, 60×120 cm.

Castelvetro Fusion kopen?

Regge Tegels & Vloeren is directe importeur van Castelvetro. Hierdoor kunnen wij u in goed advies voorzien en de tegels tegen de scherpste prijs aanbieden.

Bent u geïnteresseerd in de Castelvetro Fusion of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers, of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van de Fusion: