Castelvetro Konkrete

De Castelvetro Konkrete is een strakke en moderne betonlook tegel. Betonlook is een grote trend in de huidige design wereld, omdat betonlook een stoere en rauwe uitstraling heeft. Met de Konkrete wordt een keramische mogelijkheid gegeven i.p.v. beton. De Konkrete heeft door de neutrale uitstraling samen met de kleurnuances een grote mogelijkheid tot gebruik. Wilt u weten tegen welke scherpe prijs wij de Castelvetro Konkrete aan kunnen bieden? Klik dan hier en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Of neem contact met ons op voor vragen en meer informatie. U bent ook altijd welkom bij ons in de showroom.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Castelvetro Konkrete collectie

De Castelvetro Konkrete is een uitgebreide keramische tegelcollectie. Door de vele kleurschakeringen en oneffenheden in het textuur van deze tegel blijft de Konkrete dicht bij de ware uitstraling van beton. Dit effect wordt versterkt binnen de collectie, de Castelvetro Konkrete heeft 5 kleurvariaties die allemaal dicht bij beton blijven. Ook heeft deze serie naast de ‘gangbare’ afmetingen, XXL-afmetingen waarmee één, groot oppervlak zonder al te veel voeg kan worden gecreëerd.

Konkrete toepassing

Door de neutrale uitstraling van deze tegel, heeft de Castelvetro Konkrete een grote mogelijkheid tot gebruik. Zo kan deze tegel in vele ruimtes worden gebruikt, bijvoorbeeld in uw kantoor of bij u thuis in de woonkamer of badkamer. Door de variatie in kleur en afmeting kan de Konkrete ook nog eens worden afgestemd op wens en gebruik.

De Konkrete collectie kleuren en afmetingen

De Castelvetro Konkrete serie is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Konkrete Beige
  • Konkrete White
  • Konkrete Ash
  • Konkrete Grey
  • Konkrete Nero

Afmetingen:
30×60 cm, 60×60 cm, 100×100 cm, 60×120 cm, 80×160 cm

Castelvetro Konkrete kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur bij de fabriek van Castelvetro. Hierdoor kunnen wij u Castelvetro tegels aanbieden met het beste advies en de scherpste prijs! Bent u geïnteresseerd in de Castelvetro Konkrete tegels of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Of breng een bezoek aan onze showroom. Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers, of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Afbeeldingen van de Castelvetro Konkrete collectie: