Castelvetro Konkrete

De Castelvetro Konkrete is een strakke en moderne betonlook tegel. Betonlook is een grote trend in de huidige design wereld, omdat betonlook een stoere en rauwe uitstraling heeft. Met de Konkrete wordt een keramische mogelijkheid gegeven i.p.v. beton. De Konkrete heeft door de neutrale uitstraling samen met de kleurnuances een grote mogelijkheid tot gebruik.

Regge Tegels & Vloeren kan door directe contacten met de fabriek van Castelvetro, de Konkrete tegen de scherpste prijs aanbieden. Wilt u meer informatie over de Castelvetro Konkrete? Klik dan hier en lees meer over de Castelvetro Konkrete.

Wilt u weten tegen welke scherpe prijs wij de Konkrete aan kunnen bieden? Klik dan hier en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Of neem contact met ons op voor vragen.

Lees meer over Castelvetro Konkrete

Enkele afbeeldingen van de Castelvetro Konkrete:


Konkrete Beige


Konkrete Bianco


Konkrete Cenere


Konkrete Grigio


Konkrete Cenere


Konkrete Nero

Lees meer over Castelvetro Konkrete

Castelvetro Konkrete collectie

De Castelvetro Konkrete is een uitgebreide keramische tegelcollectie.  Door de vele kleurschakeringen en oneffenheden in het textuur van deze tegel blijft de Konkrete dicht bij de ware uitstraling van beton. Dit effect wordt versterkt binnen de collectie, de Konkrete heeft 5 kleurvariaties die allemaal dicht bij beton blijven. Ook heeft deze serie naast de ‘gangbare’ afmetingen, XXL-afmetingen waarmee één, groot oppervlak zonder al te veel voeg kan worden gecreëerd.

Castelvetro Konkrete toepassing

Door de neutrale uitstraling van deze tegel, heeft de Konkrete een grote mogelijkheid tot gebruik. Zo kan deze tegel in vele ruimtes worden gebruikt, bijvoorbeeld in uw kantoor of bij u thuis in de woonkamer of badkamer. Door de variatie in kleur en afmeting kan de Konkrete ook nog eens worden afgestemd op wens en gebruik.

De Castelvetro Konkrete kleuren en afmetingen

De Konkrete serie is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Konkrete Beige
– Konkrete White
– Konkrete Ash
– Konkrete Grey
– Konkrete Nero

Afmetingen:
30×60 cm, 60×60 cm, 100×100 cm, 60×120 cm, 80×160 cm

Konkrete kopen?

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur bij de fabriek van Castelvetro. Hierdoor kunnen wij u Castelvetro tegels aanbieden met het beste advies en de  scherpste prijs!

Bent u geïnteresseerd in de Castelvetro Konkrete tegels of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers, of vul het contactformulier voor architecten in.

Zit de tegel die u zoekt hier niet tussen? Dan kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!