Castelvetro Rustic

Castelvetro Rustic is een nieuwe collectie houtlook keramische tegels van Castelvetro tegels, geïntroduceerd op de markt in 2020. Rustic heeft een uitstraling zoals de naam zegt, rustiek en ontspanning. De rustieke uitstraling van houtlook is bijna niet van echt te onderscheiden. Daarmee heeft de Rustic een ideale combinatie van de natuurlijke uitstraling van hout en de hoogwaardige kwaliteit van keramiek. Wilt u meer informatie over de Rustic collectie? Lees dan hier meer, of bekijk hier de afbeeldingen van deze collectie.

Interesse in de Rustic collectie, of wilt u meer informatie? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem gerust contact met ons op. Vragen kunt u ook stellen via de chat op onze website.

De afbeeldingen van de Rustic collectie:


Rustic


Rustic Sand


Rustic White en Taupe


Rustic Beige


Rustic White


Rustic Taupe

Lees meer over Castelvetro Rustic

Castelvetro Rustic collectie

De Castelvetro Rustic collectie is een keramische houtlook serie, die is geïnspireerd op de natuur een haar levendige en rustige kleuren. Deze kleurvariaties zijn ideaal om elk interieur een warme en levendige uitstraling te geven. De afmetingen van de Rustic, 120×20 cm en 120×30 cm, zijn geproduceerd in afmetingen die dicht bij echte houten planken komen. Samen met de niet van echt te onderscheiden details van de Rustic, krijgt u het echte gevoel van hout in iedere ruimte.

Castelvetro Rustic toepassing

De Rustic tegels kunnen worden gebruikt in ruimtes waar rust en ontspannenheid de uitstraling de basis moet zijn. Door deze toepassing is ideaal om iedere ruimte een warme en gastvrije uitstraling te geven.

De Rustic heeft ook een buitenvariant om ook buitenruimtes van deze natuurlijke en niet van echt te onderscheiden uitstraling van hout te kunnen voorzien. Ga direct naar de pagina van de Castelvetro Rustic buitentegel. 

Rustic kleuren en afmetingen

Rustic collectie is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Rustic White
– Rustic Sand
– Rustic Grey
– Rustic Beige
– Rustic Taupe
– Rustic Nut

Afmetingen:
20×120 cm, 30×120 cm

Castelvetro Rustic kopen bij Regge Tegels & Vloeren?

Regge Tegels & Vloeren heeft directe contacten met de fabriek van Castelvetro. Hierdoor kunnen wij ook de Rustic collectie aanbieden tegen een zeer scherpe prijs, samen met een goed advies op maat. Kom gerust eens langs in onze showroom, of vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan. Uiteraard kunt ook contact met ons opnemen.

Bent u interieurarchitect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

 

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!