Castelvetro Rustic

Castelvetro Rustic is een nieuwe collectie houtlook keramische tegels van Castelvetro Tegels, geïntroduceerd op de markt in 2020. De Castelvetro Rustic heeft een uitstraling zoals de naam zegt, rustiek en ontspanning. De rustieke uitstraling van houtlook is bijna niet van echt te onderscheiden. Daarmee heeft de Rustic een ideale combinatie van de natuurlijke uitstraling van hout en de hoogwaardige kwaliteit van keramiek.

Interesse in de Castelvetro Rustic collectie, of wilt u meer informatie? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem gerust contact met ons op. Voor advies en inspiratie bent u ook altijd welkom bij ons in de showroom.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Castelvetro Rustic collectie

De Castelvetro Rustic collectie is een keramische houtlook serie, die is geïnspireerd op de natuur een haar levendige en rustige kleuren. Deze kleurvariaties zijn ideaal om elk interieur een warme en levendige uitstraling te geven. De afmetingen van de Rustic, 120×20 cm en 120×30 cm, zijn geproduceerd in afmetingen die dicht bij echte houten planken komen. Samen met de niet van echt te onderscheiden details van de Rustic, krijgt u het echte gevoel van hout in iedere ruimte.

Rustic toepassing

De Castelvetro Rustic tegels kunnen worden gebruikt in ruimtes waar rust en ontspannenheid de uitstraling de basis moet zijn. Dit kan door de Rustic collectie als keramisch parket te gebruiken. Door deze toepassing is ideaal om iedere ruimte een warme en gastvrije uitstraling te geven.

Rustic kleuren en afmetingen

Rustic collectie is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Rustic White
  • Rustic Sand
  • Rustic Grey
  • Rustic Beige
  • Rustic Taupe
  • Rustic Nut

Afmetingen:
20×120 cm, 30×120 cm

Castelvetro Rustic kopen bij Regge Tegels & Vloeren?

Regge Tegels & Vloeren heeft directe contacten met de fabriek van Castelvetro. Hierdoor kunnen wij ook de Castelvetro Rustic collectie aanbieden tegen een zeer scherpe prijs, samen met een goed advies op maat. Kom gerust eens langs in onze showroom, of vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan. Uiteraard kunt ook contact met ons opnemen. Bent u interieurarchitect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Afbeeldingen van de Rustic collectie: