Castelvetro Always

De Castelvetro Always serie is een van de nieuwste series van Castelvetro tegels. Castelvetro heeft bij de productie van de Castelvetro Always prachtig gebruik gemaakt van verschillende kleurverschillen binnen één serie, waarvan het resultaat uiteindelijk een buitengewoon goede nabootsing van de uitstraling van natuursteen is, waarbij zeker rekening gehouden wordt met behoud van kwaliteit. Hierdoor wordt een tegel gecreëerd die mee gaat met de huidige trends van design! Bekijk direct de afbeeldingen van de Always collectie, of lees hier meer. 

Op zoek naar een scherpe prijs voor deze fraaie collectie keramische tegels? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom eens bij ons langs in de showroom voor advies en inspiratie van onze verkopers! Wilt u meer informatie? Dan kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen.

Enkele afbeeldingen van de Always collectie:Always AntraciteAlways BeigeAlways BiancoAlways Bianco


Always Corda


\
Always Grigio


 

Lees meer over Castelvetro Always

Castelvetro Always collectie

De print op de Castelvetro Always is ook zeer gevarieerd, waardoor de vloer zeker niet saai op het oog zal vallen. Door de gevarieerde printen op de tegel, is elke tegel van de Always uniek.  De Always brengt door de verschillende texturen en rustige kleuren een ontspannen sfeer in iedere ruimte. De Always maakt elke ruimte af!

Castelvetro Always toepassing

De Always collectie heeft de mogelijkheid om voor elke ruimte een stijlvolle natuursteen uitstraling te creëren, in de praktische voordelen van keramiek. Hiermee kunnen de stijlvolle aspecten van echt natuursteen in zowel commerciële als particuliere ruimtes de uitstraling bepalen, in de vorm van hoogwaardig natuursteen!

Always buitentegel

De Castelvetro Always is door de speciale buitenafwerking van Castelvetro ook voor bijvoorbeeld een terras of buitenpad verkrijgbaar. Kijk voor meer informatie hier over op de pagina van de Always buitentegel.

Always kleuren en afmetingen:

Always serie bestaat uit de kleuren:

– Always Bianco
– Always Beige
– Always Corda
– Always Grigio
– Always Antracite

Always serie is verkrijgbaar in de afmetingen:
80×80 cm, 60×60 cm, 40×40 cm.

Bovendien is de Castelvetro Always serie te verkrijgen in 2 formaten mozaïek, en in Muretto (wandstroken), waardoor uw keuzemogelijkheid alleen maar vergroot wordt. Neem voor meer informatie over deze mogelijkheden contact met ons op.

Castelvetro Always kopen?

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Castelvetro tegels. Hierdoor kunnen wij u in advies voorzien en deze tegel tegen de beste prijs aanbieden.

Bent u geïntresseerd in de Castelvetro Always of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers, of vul het contactformulier voor architecten in.

Kijk ook eens op de pagina van Castelvetro buitentegels. 

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!