Castelvetro Always

De Castelvetro Always serie is een van de nieuwste series van Castelvetro Tegels. Castelvetro heeft bij de productie van de Castelvetro Always prachtig gebruik gemaakt van verschillende kleurverschillen binnen één serie, waarvan het resultaat uiteindelijk een buitengewoon goede nabootsing van de uitstraling van natuursteen is, waarbij zeker rekening gehouden wordt met behoud van kwaliteit. Hierdoor wordt een tegel gecreëerd die mee gaat met de huidige trends van design!

Op zoek naar een scherpe prijs voor deze fraaie collectie keramische tegels? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom eens bij ons langs in de showroom voor advies en inspiratie van onze verkopers! Wilt u meer informatie? Dan kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen.

Enkele afbeeldingen van de Always collectie

Castelvetro Aequa collectie

Verkrijgbaar in 5 kleuren die uiteenlopen van donker tot licht, heeft de Aequa collectie een ruime keuze aan mogelijkheden. Hierdoor is de Aequa aan te passen aan wens en ruimte. Doordat dit een keramische tegel is, heeft de Aequa de voordelen van keramiek tegenover de nadelen van echt hout. Zo is keramisch parket gemakkelijk te onderhouden. Ook zijn keramische tegels kras, kleur en slijtvast, waardoor ze een lange duurzaamheid garanderen!

Keramisch parket is gemaakt van keramiek. Keramiek heeft vele voordelen. Keramiek is kleur- , kras- en slijtvast en behoeft weinig onderhoud. Hierdoor kan keramiek ook in natte ruimtes zorgen voor een buitengewone uitstraling! En bovendien is keramiek niet te onderscheiden van echt hout! Houtlook in keramiek is een perfecte combinatie voor wie de charme van houtlook in huis wil halen maar toch de zekerheid van een hoge kwaliteit wil hebben

Aequa toepassing

De Castelvetro Aequa heeft een fraaie natuurlijke uitstraling. Door het gemak van keramiek kan deze uitstraling vrijwel overal worden toegepast. De Aequa serie kan zowel particuliere als commerciële ruimtes voorzien van de uitstraling waar naar de consument op zoek is, voor zowel binnen als buiten!

Castelvetro Aequa buitentegel

Door de speciale buitenafwerking van de Aequa kan deze tegel ook voor buitenruimtes worden gebruikt. Kijk voor meer informatie hierover op de pagina van de Aequa buitentegel!

Aequa kleuren en afmetingen

De Aequa is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Aequa Tur
– Aequa Castor
– Aequa Cirrus
– Aequa Nix
– Aequa Silva

Afmetingen:
13.3×80 cm, 20×80 cm, 30×120 cm, 26×160 cm

Castelvetro Aequa kopen bij Regge Tegels & Vloeren?

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur bij de fabriek van Castelvetro. Hierdoor kunnen wij u Castelvetro tegels aanbieden met het beste advies en de scherpste prijs!

Bent u geïnteresseerd in de Castelvetro Aequa of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers, of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen