Castelvetro Always

De Castelvetro Always serie is een van de bekendste series van Castelvetro Tegels. Castelvetro heeft bij de productie van de Castelvetro Always prachtig gebruik gemaakt van verschillende kleurverschillen binnen één serie, waarvan het resultaat uiteindelijk een buitengewoon goede nabootsing van de uitstraling van natuursteen is, waarbij zeker rekening gehouden wordt met behoud van kwaliteit. Hierdoor wordt een tegel gecreëerd die mee gaat met de huidige trends van design!

Op zoek naar een scherpe prijs voor deze fraaie collectie keramische tegels? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom eens bij ons langs in de showroom voor advies en inspiratie van onze verkopers! Wilt u meer informatie? Dan kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De Castelvetro Always: Moderne keramische tegels met industriële look

De Castelvetro Always introduceert een eigentijdse collectie keramische tegels die een industriële chic uitstraling heeft. Met verfijning en veelzijdigheid in gedachten ontworpen, zijn deze tegels ontworpen om elke ruimte te verheffen met hun eclectische charme. Verkrijgbaar in vier verschillende maten, variërend van vierkanten tot rechthoeken, met basiseenheden van 80 of 60, bieden de tegels van De Castelvetro Always eindeloze mogelijkheden voor modulaire composities op zowel vloeren als muren. Hun metropolitaanse industriële touch voegt karakter en stijl toe aan elke kamer en transformeert moeiteloos gewone ruimtes tot moderne meesterwerken.

Dynamisch kleurenpalet

Kies uit vijf veelzijdige, dynamische kleuren om aan uw ontwerpvoorkeuren en esthetische visie te voldoen. Of u nu uw keuken, badkamer of een andere woonruimte opnieuw wilt inrichten, De Castelvetro Always tegels zijn de perfecte keuze. Met opties verkrijgbaar in verschillende maten, inclusief mozaïektegels ideaal voor zowel muren als vloeren, kunt u een samenhangende look creëren die verfijning en elegantie uitstraalt.

Unieke nuances in de collectie

Een van de kenmerken van De Castelvetro Always tegels is hun natuurlijke ontwikkeling van nuances, waardoor elke gelegde tegel uniek en boeiend is. Deze aandacht voor detail, gecombineerd met een speciaal samengesteld kleurenpalet, zorgt voor een naadloze integratie met bestaande meubels en afwerkingen, resulterend in een harmonieuze en visueel verbluffende ruimte.

Maak een statement met Castelvetro Always tegels

Verhoog uw interieurontwerp met De Castelvetro Always tegels en ervaar de perfecte combinatie van moderniteit, verfijning en stedelijke flair. Herdefinieer uw ruimte en maak een statement dat altijd chique, altijd stijlvol en altijd trendy is. Bij Regge Tegels & Vloeren bieden wij u graag een scherpe prijsopgave voor de Castelvetro Always tegels. Ook bent u van harte welkom bij ons in de showroom om advies te ontvangen van onze verkoopmedewerkers.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Enkele afbeeldingen van de Always collectie