Castelvetro Cementine

De Castelvetro Cementine is een zeer unieke serie keramische tegels. De Cementine serie is zo uniek, door de verschillende decoratieve tekeningen die de serie kenmerken. Deze tegels met decoratieve tekeningen worden ook wel ‘Patchwork’-tegels genoemd. Door het formaat van deze serie, 20×20 cm, worden er vele verschillende decoratieve tekeningen op een oppervlak aangebracht. Dit brengt levendigheid in iedere vloer- of wandafwerking!

Een scherpe prijs voor de Castelvetro Cementine serie, samen met een goed en bijpassend advies van onze verkopers? Kom dan eens langs bij ons in de showroom. Direct een scherpe prijs krijgen? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan. Voor vragen of meer informatie kunt u ook altijd contact met ons opnemen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Castelvetro Cementine tegelcollectie

De Castelvetro Cementine collectie, is een dynamische in innovatieve collectie die een unieke uitstraling kent. De Castelvetro Cementine collectie bestaande uit decoratieve modules voor vloer- en wandafwerkingen, is ontworpen voor mensen die een niet-alledaagse uitstraling voor een ruimte zoeken. Door verschillende ontwerpen met elkaar te vermengen kan aan iedere ruimte een uniek en creatief ontwerp worden gegeven.

Castelvetro Cementine toepassing

De Castelvetro Cementine collectie is zeer geschikt voor degenen die een creatief ontwerp willen samenstellen. Patchwork-tegels, waar de Cementine collectie onder valt, worden veel gebruikt in commerciële ruimtes zoals de horeca en hotels. Maar ook voor u thuis is deze toepassing zeer geschikt.

Cementine kleuren en afmetingen

De Castelvetro Cementine is te verkrijgen in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:
Verschillende patronen, neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Afmetingen:

20×20 cm

Castelvetro Cementine kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren kan de Cementine collectie van Castelvetro aanbieden tegen een scherpe prijs. Benieuwd naar deze scherpe prijs? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie contact met ons op. Uiteraard kunt ook langskomen bij ons in de showroom. Architect of designer? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Afbeeldingen van de Cementine collectie: