Cotto d'Este Buxy

De Cotto d’Este Buxy serie. Een serie keramische tegels van het hoogwaardige Italiaanse tegelmerk Cotto d'Este Tegels Geïnspireerd op de schoonheid van natuurlijk hardsteen, dat niet van echt natuurlijk hardsteen is te onderscheiden. Perfect om elke ruimte de natuurlijke, karakteristieke uitstraling te geven waar u naar op zoek bent. De Cotto d’ Este Buxy is een keramische tegel. Daarom kunt u met de Buxy serie genieten van een natuurlijke look, maar dan wel in de voordelen van keramiek!

Heeft u interesse in deze collectie keramische tegels van Cotto d'Este Buxy? Vraag voor een scherpe prijs direct een offerte aan, of kom voor inspiratie en advies langs in onze showroom. Voor meer informatie en vragen kunt u contact met ons opnemen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De Cotto d’ Este Buxy collectie

Door het oog op detail te houden, is het Cotto d’Este gelukt de natuurlijke charme van natuurlijk hardsteen over te brengen in keramiek. De Cotto d’Este Buxy wordt gekenmerkt door de opvallende glans van de mineralen aan het oppervlak. In combinatie met de steenlook, geeft dit een unieke maar zeker ook robuuste tegel. Door de variatie in 7 kleuren kan de Buxy keramische tegel ook nog eens worden aangepast naar wens! Door een speciale afwerking van 20 mm kan de Cotto d'Este Buxy ook als terrastegels gebruikt worden.

Cotto d’ Este Buxy kleuren en afmetingen:

De Cotto d'Este Buxy serie is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

De Buxy is te verkrijgen in de kleuren:

  • Buxy Amanda
  • Buxy Caramel
  • Buxy Cendre
  • Buxy Corail Blanc
  • Buxy Noisette
  • Buxy Perle

De Buxy serie is te verkrijgen in de afmetingen:
60×60 cm, 90×90 cm

Cotto d’Este Buxy kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Een scherpe prijs samen met een goed advies vindt u bij Regge Tegels & Vloeren Bent u geïnteresseerd in de Cotto d’Este Buxy of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan! Bent u architect of designer? Of met een zakelijk project bezig? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers, of vul het zakelijk contactformulier in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Afbeeldingen van de Buxy serie: