Cotto d'Este Kerlite

De Cotto d'Este Kerlite zijn groot-formaat, ultra dunne platen. Vele series van Cotto d'Este Tegels zijn verkrijgbaar in als Kerlite afwerking. De Kerlite keramische platen hebben afmetingen van bijvoorbeeld 90x180 cm of 260x120 cm en diktes van 6,5 of 7 mm. Perfect voor architectonische ontwerpen in iedere ruimte!

Wilt u meer informatie over de Cotto d'Este Kerlite groot-formaat platen? Neem dan direct contact met ons op, of kom eens langs bij ons in de showroom voor advies van onze verkoopmedewerkers. Benieuwd naar een scherpe prijs? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Cotto d'Este Kerlite Groot-Formaat Tegels

Cotto d'Este Tegels heeft de Kerlite speciaal ontwikkeld om grotere formaten gemakkelijk te kunnen verwerken op vloeren, maar vooral op de wand. Met de dunne tegels van 6,5 of 7 mm zijn de grote wandtegels gemakkelijk te verwerken aan de wand. De grote formaten van de Cotto d'Este Kerlite tegels kunnen aaneengesloten oppervlakken met weinig voeg creeeren, zonder hier op het gebied van kwaliteit op in te leveren. Meer dan 10 series van Cotto d'Este tegels zijn te verkrijgen in de groot-formaat tegels van de Cotto d'Este Kerlite.

Speciaal voor de architect

De Cotto d'Este is speciaal ontwikkeld voor nieuwe mogelijkheden voor architecten, designers en interieurontwerpers. Dit is gedaan door hoogwaardige grondstoffen te combineren met een slim productieproces waarvan de supercompacte en flexibele platen van de Cotto d'Este Kerlite het resultaat voor zien. Perfect om in iedere ruimte het gebruik van voeg te verminderen!

Welke Cotto d'Este series hebben een Kerlite afmeting?

De volgende series hebben extra grote Kerlite afmetingen:

De afmetingen verschillen per serie.

Cotto d'Este Kerlite kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren is een verkooppunt voor de Kerlite tegels. Door directe contacten met de fabriek van Cotto d'Este kunnen wij de Kerlite tegels aanbieden tegen scherpe prijzen. Kom eens langs bij ons in de showroom voor advies van onze verkopers, of neem voor meer informatie direct contact met ons op. Bent u bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Afbeeldingen van de Cotto d'Este Kerlite