Grote Wandtegels

Grote wandtegels zijn al jaren populairder aan het worden. Dit komt door de uniforme wandoppervlaktes die gecreëerd kunnen worden met een wandtegel in groot formaat. Aan welke formaten moet u denken bij grote wandtegels? Dit zijn wandtegels met formaten van bijvoorbeeld 100x100 cm, 120x120 cm tot wel 160x320 cm!

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van grote wandtegels? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Of breng een bezoek aan onze showroom om deze tegels te komen bekijken. Direct benieuwd naar een scherpe prijs voor deze wandtegels? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Grote wandtegels creëeren een aaneengesloten look

Waarom zijn grote wandtegels zo populair aan het worden? Dit komt door het aaneengesloten en uniforme oppervlak aan de wand die gecreëerd wordt. Dit komt doordat er simpelweg minder voegen nodig zijn wanneer u gaat voor een wandtegel in groot formaat. Zo komt de stijl van bijvoorbeeld marmerlook of betonlook extra mooi naar voren. Bij ons in het assortiment vindt u steeds meer mogelijkheden qua wandtegels in groot formaat! Wilt u de look van een grote tegel op de wand doortrekken op de vloer? Dat kan natuurlijk. Hiervoor bieden wij grote vloertegels aan in het assortiment.

Welke formaten zijn er als wandtegels groot formaat?

Er zijn niet echt standaard formaten die steevast worden aangemerkt als grote wandtegels. Maar over het algemeen beginnen de formaten ongeveer rond de 100x100 cm. Deze lopen tegenwoordig tot grote wandtegels van wel 160x320 cm. Hierbinnen zijn vele variaties qua afmetingen in grote formaten verkrijgbaar. Dus ook grote wandtegels in formaten van bijvoorbeeld 120x120 cm of 150x75 cm. Vind het formaat dat past bij uw wens!

Verschillende stijlen verkrijgbaar

Of u nou op zoek bent naar grote marmertegels, grote betontegels of grote natuursteentegels. Alle stijlen kunt u verkrijgen in het assortiment van Regge Tegels & Vloeren. De verschillende stijlen kunt u ook komen bekijken bij ons in de showroom.

Grote wandtegels in de badkamer

Grote tegels in de badkamer worden steeds vaker gebruikt. Dit kan met de grote wandtegels uit ons assortiment doordat dit wandtegels van keramiek zijn. Deze wandtegels zijn onder meer vochtbestendig. De vochtbestendige wandtegels in groot formaat zijn ideaal in gebruik als badkamer wandtegel. Ook zijn verschillende stijlen mogelijk met deze ekramische wandtegels. Of u nou wilt gaan voor grote witte wandtegels in de badkamer, of een stijl zoals marmerlook of betonlook. Alle stijlen aan grote wandtegels in de badkamer kunt u verkrijgen bij Regge Tegels & Vloeren

Een groot formaat wandtegel in de keuken

Een uniform geheel creëeren in de keuken kan ook met grote wandtegels in de keuken. Grote wandtegels in de keuken kunnen overal in deze ruimte gebruikt worden. Maar waar de toepassing het vaakst gezien wordt is als grote tegels op de keukenwand. Dit kan worden gedaan door bijvoorbeeld achter het aanrecht te kiezen voor 1 tegel in groot formaat. Dit geeft een prachtig geheel. Keuken wandtegels in een groter formaat kunt u ook bij ons in het assortiment vinden.

Grote wandtegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren

U wilt u wand betegelen met grote wandtegels? En hier meer advies en informatie over? Kom dan gerust eens langs bij Regge Tegels & Vloeren in de showroom. Hier staan onze verkoopmedewerkers graag voor u klaar. Of neem direct contact met ons op. Met een zakelijk project bezig en hiervoor op zoek naar wandtegels in grotere formaten? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van ons assortiment