Marazzi Grande Concrete Look

De Marazzi Grande Concrete Look, een keramische tegel met een prachtige, urbane betonlook uitstraling. Een keramische tegel met een stijl die perfect past in het plaatje van de hedendaagse design. Door te kiezen voor de Grande Concrete Look haalt u een moderne tegel in huis die door de XL-formaten zorgt voor een groot, aaneengeschakeld oppervlak. De concrete look geeft elke ruimte een strakke en stoere uitstraling.

Regge Tegels & Vloeren kan deze XL-tegel aanbieden tegen een zeer scherpe prijs. Vraag voor deze scherpe prijs meteen een vrijblijvende offerte aan of kom langs in onze showroom, om een bijpassend advies van onze verkopers te krijgen. Voor meer informatie en vragen over deze collectie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Marazzi Grande Concrete Look collectie

De Grande Concrete Look heeft fraaie, onregelmatige patronen met een verfijnde, stedelijke stijl. De Marazzi Grande Concrete Look heeft de aantrekkingskracht van prachtig betonlook in een elegante interpretatie. De 6 neutrale kleuren versterken dit effect en geven de mogelijkheid om deze collectie naar eigen wens in te vullen. De XL formaten geven de betonlook keramische tegel karakter een veelzijdigheid, zodat de tegel zich leent aan de meest uiteenlopende eisen op het gebied van ontwerp en design.

Grande Concrete Look toepassing

Concrete Look is een trend binnen de hedendaagse design. Dit komt omdat een Concrete look een strakke en stoere uitstraling heeft. Hierdoor leent deze tegel zich perfect voor moderne gebouwen en ruimtes. Maar ook woonkamers, keuken of badkamers kunnen een stoere, moderne uitstraling krijgen door de Marazzi Grande Concrete Look!

De Grande Concrete Look is te verkrijgen in de kleuren en afmetingen

Kleuren:

  • Grande Concrete Look Crete
  • Grande Concrete Look Graphite
  • Grande Concrete Look Mud
  • Grande Concrete Look Sand
  • Grande Concrete Look Smoke
  • Grande Concrete Look White

Afmetingen:
120×120 cm, 120×240 cm, 160×320 cm

Marazzi Grande Concrete Look kopen?

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Marazzi tegels. Hierdoor kunnen wij u voorzien van de scherpste prijs en bijpassend advies. Heeft in u interesse in de Marazzi Grande Concrete Look, of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan! Bent u architect of designer? Neem dan contact met een van onze accountmanagers op via het contactformulier voor architecten!

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van deze collectie