Marazzi Tegels

Marazzi is een kwaliteitsmerk met diverse mogelijkheden voor prachtige vloeren. De grote verscheidenheid in tegelseries biedt voor ieder een oplossing. Van de levensechte houtlook gecombineerd met het onderhoudsgemak en duurzaamheid van keramiek tot vloertegels met natuurlijke gemêleerde steenlook: Marazzi biedt een oplossing.

Marazzi tegels

Door de verschillende looks van de verschillende tegelseries kunt u makkelijk een prachtige, luxueuze sfeer te creëren. De tegels van Marazzi zijn op verschillende manieren toe te passen, zowel voor residentieel gebruik als projectmatig gebruik. Het assortiment bestaat onder andere uit tegels met de uitstraling van porselein, marmer, graniet, houten look en steen-effect voor zowel binnen als buiten. De tegels zijn van hoogwaardige kwaliteit en gemakkelijk in het gebruik en leverbaar in verschillende kleuren, lengtes, diktes en texturen.

Populaire Marazzi tegelseries zijn onder andere de Treverkhome, Blend, Block en de Sistem N.

Lees meer over Marazzi Tegels

Marazzi Evolutionmarble

1 woord binnen de naam, Evolutionmarble verklapt eigenlijk al waar deze tegel op is gericht: marble, oftewel een marmer-look.
De Marazzi Evolutionmarble, is gericht op het nabootsen van een marmer-look in een keramische tegel. De Marazzi Evolutionmarble is gebaseerd op 2 van de meest populaire marmersoorten: Calacatta en Nero Marquinia. De basiskleur van Calacatta marmer is wit, met variaties hierop. De basiskleur van Nero Marquina is grijs, of zwart, ook met variaties hierop. Hierdoor heeft de Marazzi Evolutionmarble verscheidene donkere en lichte tinten. De Marazzi Evolutionmarble wordt geproduceerd in zeer grote, tot zeer kleine maten zodat de Marazzi Evolutionmarble uitstekend aangepast kan worden op de wens van de klant. De Marazzi Evolutionmarble is zeer geschikt voor openbare ruimtes met een chique uitstraling, bijvoorbeeld musea of hotels. Maar de Marazzi Evolutionmarble leent zich ook zeker perfect toe te passen voor uw woonkamer, keuken of badkamer.
Geef elke ruimte een luxueuze, designvolle uitstraling met de Marazzi Evolutionmarble!

De Marazzi Evolutionmarble is te verkrijgen in de series:

– Marazzi Evolutionmarble Bronzo Amani
– Marazzi Evolutionmarble Bronzo Calacatta (Oro)
– Marazzi Evolutionmarble Golden Cream
– Marazzi Evolutionmarble Grey
– Marazzi Evolutionmarble Nero Marquina
– Marazzi Evolutionmarble Onice
– Marazzi Evolutionmarble Tafu
– Marazzi Evolutionmarble White Rhino

De Marazzi Evolutionmarble is te verkrijgen in de afmetingen:

14,5×58 cm, 15×120 cm, 15×60 cm, 29×58 cm, 30×60 cm, 58×58 cm, 58×116 cm, 60×120 cm, 60×60 cm, 72×145 cm

Marazzi Treverk

Een natuurlijke, warme uitstraling en een detaillistisch ontwerp, dat is waar de Marazzi Treverk voor staat. Een natuurgetrouwe tegel, die subtiel de kleinste details weer geeft. De Marazzi Treverk is ontworpen op een eikenhouten basis, daardoor komen de kleinste details van authentiek eikenhout zeer perfectionistisch naar voren. Uitstekend om elke ruimte een warme doch robuuste uitstraling te geven. De Marazzi Treverk zal de atmosfeer binnen de ruimte bepalen, en een huiselijk gevoel geven, waar u tot welverdiende rust zult komen. De Marazzi Treverk is verkrijgbaar in vele series. Alle series bevatten een luxueus ogende houtlook. Bijkomend is natuurlijk ook nog het voordeel van keramiek binnen alle series. Kleur- en kras vast, slijtvast en gemakkelijk in onderhoud. Door de grote variatie binnen de Marazzi Treverk, is de perfecte tegel altijd dichtbij. Enkele series binnen de Marazzi Treverk:

Marazzi Treverkhome

De Treverkhome serie van Marazzi is een van de meest populaire keramische parketvloeren. Deze keramische houtlook tegels blinken uit in het perfect imiteren van natuurlijk hout. De robuuste, stoere maar wel warme uitstraling van een kwaliteit eiken houten vloer behoort de Treverkhome van Marazzi tot een van de absolute toppers in ons assortiment. Het gevlekte houten design is verkrijgbaar in verschillende kleurschakeringen, waardoor u de perfecte vloer bij uw wensen en interieur kunt vinden. Deze houtlook vloer is perfect te gebruiken in natte ruimtes, zoals badkamer en keuken, dankzij de eigenschappen van keramiek, een mogelijkheid die bij echte houten vloeren niet aanwezig is.

Treverkhome kleuren:

Treverkhome Acero
Treverkhome Larice
Treverkhome Betulla
Treverkhome Olmo
Treverkhome Castagno
Treverkhome Quercia
Treverkhome Frassino
Treverkhome Rovere

Treverkhome afmetingen

15×120 – 19×150 – 20×120 – 30×120

Marazzi Treverklife

Zoekt u een natuurlijk een natuurlijke houtlook, die tot in de details perfect is overgenomen, zonder al het ongemak van hout? Dan biedt de Marazzi Treverklife een geweldige uitkomst. De Marazzi Treverklife is houtlook keramisch parket, waarvan eikenhout de inspiratie was. Alle natuurlijke kenmerken, bijvoorbeeld de knoesten en de structuur, zijn detaillistisch tot in het kleinste puntje overgenomen. Hierdoor geeft de Marazzi Treverklife elke ruimte een prachtige, sfeervolle entourage. Warmte en gezelligheid zullen de boventoon gaan voeren in elke ruimte waar de Marazzi Treverklife aanwezig is.
De voordelen van keramisch parket t.o.v. echt hout-parket, zit hem voornamelijk in het onderhoud. Keramisch parket behoefd namelijk minimalistisch onderhoud. Hierdoor zult u niet te maken krijgen met bv. Kromtrekking of houtrot.
De Marazzi Treverklife bevat dus alle kenmerkende elementen van houtlook, maar uw plezier zal des te meer zijn door alle voordelen dat keramiek met zich mee brengt.

De Marazzi Treverklife bestaat uit de volgende series:
– Marazzi Treverklife Honey
– Marazzi Treverklife Cherry
– Marazzi Treverklife Walnut

De Marazzi Treverklife is te verkrijgen in de afmetingen:
20×120 cm, 25×160 cm.

Marazzi Treverkdear

Door de tijd gesleten en gevormde eikenhouten planken, daar ligt de basis voor het idee achter de Marazzi Treverkdear. Het karakter van de Marazzi Treverkdear is stijl en design in de vorm van warmtevol charisma, die elke ruimte de karakteristieke sfeer zal geven zoals de consument deze wenst. De Marazzi Treverkdear is zeer ruim in gebruik. Zo is dit keramisch parket door het hele huis te leggen, van badkamer tot woonkamer, overal zal de Marazzi Treverkdear de ruimte iets extra’s geven. En niet alleen binnenshuis heeft de Marazzi Treverkdear mogelijkheden. Door een speciale 2 cm dikke uitvoering voor buitenshuis, wordt de gebruiksmogelijkheid van dit prachtige keramisch parket alleen maar uitgebreid. Dat de Marazzi Treverkdear te gebruiken is in bijvoorbeeld de badkamer, komt door de voordelen van keramiek. Keramisch parket is kras-, slijt- en vochtbestendig. Verder zal er door een zorgvuldig productieproces geen vocht en vuil in de poriën trekken, zodat het onderhoud aan deze tegel minimaal is.
De Marazzi Treverkdear staat dus voor minimale zorgen maar optimaal genieten!

De Marazzi Treverkdear is te verkrijgen in de series:
– Marazzi Treverkdear Natural
– Marazzi Treverkdear Beige
– Marazzi Treverkdear Brown

De Marazzi Treverkdear series zijn te verkrijgen in de afmetingen:

20×120 cm, 25×150 cm, 40×120 cm – (2 cm dikte, voor buiten)

Marazzi Memento

Marazzi Memento heeft een industriële betonlook uitstraling geïnspireerd door handgemaakte beton objecten. Geaccentueerd door twee verschillende vlakken; Velvet en Naturel. Ideaal om de ruimte te voorzien van een industriële look.

Verkrijgbaar in de series

Canvas, Mercury, Old White, Silver, Taupe

Verkrijgbaar in de afmetingen

30×60, 37,5×75, 60×60, 75×75, 75×150.

Mystone

Mystone is een collectie natuursteen look tegels van Marazzi. Deze zijn niet van echt te onderscheiden! Een topper in de lijn van keramische tegels met prachtige steenprints.

Marazzi Mystone bestond al even, maar heeft er een aantal prachtige kleuren bijgekregen. De Mystone collectie bestaat uit een groot aantal verschillende soorten natuursteenlook tegels. Deze keramische tegels hebben mooie steenmotieven die niet van echt te onderscheiden zijn. Door de hedendaagse technologie is iedere Mystone tegel uniek en heeft de vele voordelen van keramiek! Marazzi Mystone tegels kunt u in uw gehele huis toepassen en door de verschillende steendecors kunt u eindeloos combineren! Marazzi Mystone geeft uw ruimte een natuurlijke uitstraling met de voordelen van keramiek.

Marazzi Mystone serie is verkrijgbaar in koele en warme kleurschakeringen. Totaal in maar liefst 9 decormotieven en 31 kleuren! Marazzi Mystone is er ook in verschillende afmetingen, enkele langwerpige formaten zoals 60×120, maar ook vierkant 75×75 en 60x60cm. Mozaïeken in 30x30cm, plinten, speciale stukken en prachtige muretto muurstroken verkrijgbaar.

Mystone Evolutionstone
Luserna
Malaga
Pietra di brera
Quarzite
Serena
Mystone Monolith
Black
Grey
Wengé
White
Mystone Quarzite
Ghiaccio
Mystone Gris Fleury
Beige
Bianco
Grigio
Nero
Taupe
Mystone Pietra Italia
Beige
Grigio
Mystone Silverstone
Antracite
Beige
Grigio
Nero
Mystone Kashmir
Beige
Bianco
Mystone Pietra di Vals
Antracite
Greige
Grigio
Mystone Soho
Antracite
Beige
Brown
Grey

Marazzi Blend

Geïnspireerd door de in de oudheid gebruikte materialen van gebouwen en hoogwaardige trend-designs heeft de Blend tegelserie de perfecte combinatie van oud en nieuw. Deze prachtige tegelserie gebruikt de uitstraling van bekende materialen afgemaakt met kleurnuances om de ruimtelijkheid te versterken. De tegelvloer ligt rustig in de ruimte en is een toevoeging voor elke ruimte.

Marazzi Block

De Block tegelserie is een diverse tegelserie. De tegel maakt gebruik van een afwisseling van glans en mat in de tegels. De tegels worden geproduceerd met het oog op een zeer divers gebruik: vloer, wand, residentieel en commercieel met zwaar verkeer. Hierdoor is het mogelijk elke ruimte in te richten naar wens. Deze tegels kunnen aangevuld worden met diverse decoratieve tegels en met verschillende legpatronen zorgen voor een fraai levendig effect.

Marazzi Sistem N

De Sistem N is een diverse tegelserie gericht op het ecologisch verantwoord produceren van de meest hoogwaardige keramische tegels. De tegelserie bevat een kleurpalet met neutrale tinten variërend van wit tot zwart. Met 3 uiteenlopende afwerkingen en 4 formaten biedt de Sistem N tegelserie de mogelijkheid om elke ruimte naar wens in te richten.

Marazzi Mystone

Marazzi Mystone cmbineert de uitstraling van zes natuurlijke stenen met de perfectie van keramiek. Mystone is verkrijgbaar in 4 verschillende series:

Mystone Gris Fleury

Mystone Gris Fleury is geïnspireerd door een Franse steen met een subtiel wisselende achtergrondkleur. Natuursteenlook tegels met een zeer natuurlijke uitstraling , ideaal voor het interieur in de klassieke of moderne smaak. Gris Fleury is verkrijgbaar in de volgende kleuren en maten: Beige – Bianco – Grigio – Nero – Taupe.
Afmetingen: 30×120 – 30×60 – 60×120 – 60×60 – 75×75

Marazzi Pietra Italia

Mystone Pietra Italia is een prachtige serie natuursteenlook tegels. Pietra Italia is geschikt voor hedendaagse locaties, zoals werkplekken, buiten oppervlakken en geventileerde gevels.
Pietra de Italia is verkrijgbaar in twee kleuren: Beige – Grigio. Afmetingen: 30×120 – 30×60 – 60×120 – 60×60

Mystone Pietra di Vals

Mystone Pietra di Vals is geïnspireerd door de zeldzaamste kwartsiet. Pietra di Vals is een collectie porselein tegels in 3 kleuren: Greige – Antraciet – Grigio en 5 maten: 60×120 – 30×120 – 75×75 – 60×60 – 30×60 . Geschikt voor montage binnen en buiten , commerciële en residentiële locaties.
Marazzi Mystone Pietra di Vals wordt ook geproduceerd in versie 2 cm dik , in het 40×120 cm grootte.

Mystone Quarzite

Mystone Quarzite imiteert het uiterlijk van een van de zeldzaamste stenen : wit quartzite. De neutrale tinten van de Marazzi natuursteenlook worden uitermate goed geproduceerd, tot in de perfectie met een natuurlijke structuur. De tegels in de collectie zijn geschikt voor installatie binnen en buiten, in de residentiële en commerciële locaties. Quarzite wordt in de volgende kleuren en afmetingen geleverd: Beige – Chiaccio. Afmetingen: 10×10 – 30×120 – 30×60 – 60×120 – 60×60.
Mystone Quarzite

Marazzi heeft nog een aantal nieuwe tegelseries op de agenda staan voor dit jaar. Hier alvast een voorproefje van wat er nog te wachten staat.

Het volledige assortiment van Marazzi omslaat onder andere de volgende tegelseries:

Agorà
Garden
Pietra Del Sole
SistemV – Crystal Mosaic
Autonomy
Glitter
Pietra di Borgogna
SistemV – Glass Mosaic
Black & White
Gm
Pietra di noto
Soho
Blend
Habitat
Planet
Space
Block
Horizon
Polis
Spazio
Brooklyn
I Policromi
Progetto Triennale
Spezie
Caracalla
I Porfidi di Marazzi
Progress
Stardust
Colorup
Iside
Ricordi
Stone-Collection
Colourline
Le Pietre
Segni
Stonehenge
ConCreta
Lite
Silkstone
Stonevision
Corsica
Lollipop
Sinfonie
Stonework
Cotto Antico
Maison
SistemA
Suite
Covent Garden
Marbleline
SistemB
Treverk
Cult
Match
SistemC – Architettura
Treverk Outdoor
Dinastie
Memories
SistemC – Città
Treverkatelier
Dolcevita
Monolith
SistemC – Quarz
Treverkchic
Dots
Multiquartz
SistemE
Treverkhome
Easy
Multiquartz20
SistemL
Treverkhome20
Etruria
Naturalstone
SistemN
Treverk mood
Evolutionmarble
Nuance
SistemN20
Treverk sign
Evolutionstone
Oceani
SistemT – Cromie
Vertical
Folk
Oficina7
SistemT Graniti
Weekend
Fontanarosa
Palace
SistemT – Kaleidos
Mystone – Pietra Italia
– Gris Fleury
– Pietra di Vals
– Quarzite

Bent u geïnteresseerd in de tegels van Aparici Vestige of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!