Marazzi Tegels

Marazzi Tegels is een kwaliteitsmerk met diverse mogelijkheden voor prachtige vloeren. Marazzi tegels biedt grote verscheidenheid in tegelseries biedt voor ieder een oplossing. Van de levensechte houtlook gecombineerd met het onderhoudsgemak en duurzaamheid van keramiek tot vloertegels met natuurlijke gemêleerde steenlook: Marazzi biedt een oplossing.

Regge Tegels & Vloeren biedt de scherpste prijzen voor Marazzi tegels! Vraag direct een offerte aan of kom langs bij ons in de showroom. Staat de tegel die u zoekt hier niet bij of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

Series uit het assortiment van Marazzi:

Ons assortiment Marazzi Tegels

Door de verschillende looks van de verschillende tegelseries kunt u makkelijk een prachtige, luxueuze sfeer te creëren. Marazzi heeft een zeer uitgebreide collectie in zowel kleuren als maten. Het assortiment bestaat onder andere uit Marazzi tegels met de uitstraling van porselein, marmer, graniet, hout look en steen-effect voor zowel binnen als buiten. De tegels zijn van hoogwaardige kwaliteit en gemakkelijk in het gebruik en leverbaar in verschillende kleuren, lengtes, diktes en texturen.

Ruime mogelijkheden tot gebruik van Marazzi Tegels

De Marazzi tegels zijn op verschillende manieren toe te passen. Zo zijn de tegels van populair in elke ruimte van woonhuizen, maar worden zeker ook veelvuldig gebruikt bij grotere projecten. Architecten geven graag de voorkeur aan de prachtige Marazzi series door de fraaie uitstraling gecombineerd met de hoogwaardige technische prestaties van elke tegel. Kortom, Marazzi tegels zijn voor iedereen een geweldige uitkomst!

Marazzi Wandtegels

Enkele series van Marazzi Tegels zijn alleen te gebruiken als wandtegel. Deze Marazzi wandtegels hebben vaak een dikte van zo'n 6 of 8 mm, wat ze dan ook enkel geschikt maakt voor wandafwerkingen. Ook zijn de wandtegels vaak verkrijgbaar in grotere afmetingen, oftewel XL Wandtegels met formaten van bijvoorbeeld 160x320 cm of 120x278 cm.

Marazzi Tegels bij Regge Tegels Vloeren

Geïnteresseerd in de series van Marazzi? Regge Tegels & Vloeren is directe importeur van Marazzi tegels. Hierdoor kunnen wij deze tegels tegen de laagste prijs aanbieden! Dus bent u geïnteresseerd en wilt u Marazzi Tegels kopen? Neem dan contact met ons op en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers, of vul het contactformulier voor architecten in.

Staat de door u gezochte tegel van Marazzi hier niet bij? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen!

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen