Marazzi Tegels

Marazzi Tegels is een kwaliteitsmerk met diverse mogelijkheden voor prachtige vloer- en wandafwerkingen. Marazzi tegels biedt een grote verscheidenheid in tegelseries, met toepassingen voor iedere ruimte. Van de levensechte houtlook gecombineerd met het onderhoudsgemak en duurzaamheid van keramiek tot vloertegels met natuurlijke gemêleerde steenlook: Marazzi biedt een oplossing voor elke toepassing en wens.

Regge Tegels & Vloeren kan de keramische tegels van Marazzi aanbieden tegen een scherpe prijs samen met advies op maat. Vraag direct een offerte aan of kom langs bij ons in de showroom. Staat de tegel die u zoekt hier niet bij of heeft u een vraag? Of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Product info

Series uit het assortiment:

Het assortiment van Marazzi Tegels

Door de verschillende looks van de verschillende tegelseries kunt u makkelijk een prachtige, luxueuze sfeer te creëren. Marazzi tegels heeft een zeer uitgebreide collectie in zowel kleuren als maten. Het assortiment bestaat onder andere uit Marazzi tegels met de uitstraling van porselein, marmer, graniet, hout look en steen-effect voor zowel binnen als buiten. De tegels zijn van hoogwaardige kwaliteit en gemakkelijk in het gebruik en leverbaar in verschillende kleuren, lengtes, diktes en texturen. Ook bent u met een tegel uit dit assortiment verzekerd van kwaliteit. Marazzi keramiek wordt namelijk met een technologsiche precisie geproduceerd!

Ruime mogelijkheden tot gebruik

De Marazzi tegels zijn op verschillende manieren toe te passen. Zo zijn de tegels van populair in elke ruimte van woonhuizen, maar worden zeker ook veelvuldig gebruikt bij grotere projecten. Architecten geven graag de voorkeur aan de prachtige series door de fraaie uitstraling gecombineerd met de hoogwaardige technische prestaties van elke tegel. Kortom, Marazzi tegels zijn voor iedereen een geweldige uitkomst! Of u nou op zoek bent naar een tegel die het details van de ruimtes maakt, of de sfeer gaat kenmerken. Voor alle wensen zijn mogelijkheden te vinden in het assortiment.

Wandtegels van Marazzi

Enkele series van Marazzi Tegels zijn alleen te gebruiken als wandtegel. Deze Marazzi wandtegels hebben vaak een dikte van zo'n 6 of 8 mm, wat ze dan ook enkel geschikt maakt voor wandafwerkingen. Ook zijn de wandtegels vaak verkrijgbaar in grotere afmetingen, oftewel XL Wandtegels met formaten van bijvoorbeeld 160x320 cm of 120x278 cm. Met de XL wandtegels kunnen prachtige gehelen gecreerd worden. Vooral Marazzi tegels met een marmerlook aan de wand worden vaak voorzien van een XL Formaat.

Marazzi houtlook tegels voor een natuurlijke look

Waar Marazzi bekend om staat is ondermeer de levensechte houtlook die het bedrijf weet te verwerken in keramische tegels. Keramische tegels met een houtlook is beter bekend onder de naam keramisch parket. Keramische houtlook tegels van Marazzi verkrijgen een levensechte houtlook doordat er bij het produceren en ontwerpen van de houtlook tegels extra gelet wordt op het toevoegen van kenmerkende details van hout, zoals de kleurschakeringen en noesten in het oppervlak. Enkele populaire houtlook tegels uit het assortiment van Marazzi zijn bijvoorbeeld de Marazzi Oltre, Marazzi Treverk en de Marazzi Planet. Gebruik Marazzi houtlook tegels bijvoorbeeld op de vloer van de badkamer of keuken.

Marazzi tegels marmer

Ook de marmer tegels van Marazzi zijn zeer populair. Marazzi marmer tegels staan voor een look die tegenwoordig niet meer van het echte marmer zijn te onderscheiden. Dit komt doordat het bedrijf echt let op de kenmerken van het prachtige, elegante materiaal. Hierdoor zijn Marazzi tegels met een marmerlook zo gewild geworden door de jaren heen. Marazzi marmer is een perfecte combinatie tussen kwaliteit, looks en elegantie. Enkele series met een marmerlook uit het assortiment zijn de Marazzi Grande Marble, Saint Laurent en de Statuario.

Marazzi vloertegels

Marazzi vloertegels worden ontwikkeld voor alle ruimtes in huizen. Maar uiteraard ook voor commerciele projecten. De vloertegels van Marazzi worden voorzien van kwaliteiten waardoor ze goed gebruikt kunnen worden op een vloeroppervlak. Welke kwaliteiten zijn dit? Marazzi vloertegels worden bijvoorbeeld voorzien van een anti slip laag. Hierdoor zijn ze niet alleen in de woonkamer of keuken te gebruiken, maar zelfs in de badkamer of bij commerciele projecten. Door de verschillende stijlen waarin Marazzi vloertegels te verkrijgen zijn, kunt u de vloertegels kiezen in dit assortiment waar u naar op zoek bent.

Tuin en terras voorzien van een Marazzi buitentegel

Op zoek naar tegels die u ook kunt gebruiken voor buiten? Marazzi tegels produceert terrastegels als oplossing. Buitentegels van Marazzi hebben vaak een dikte van 20 mm. Vele series van Marazzi tegels hebben een buitenafwerking met de dikte van 20 mm. Zo kan de stijl van Marazzi buitentegels ook gebruikt worden voor uw tuin of terras. Klik hier voor meer informatie over Marazzi Buitentegels.

Marazzi Tegels bij Regge Tegels Vloeren

Geïnteresseerd in de series van dit merk? Regge Tegels & Vloeren is directe importeur van Marazzi tegels. Hierdoor kunnen wij deze tegels tegen een scherpe prijs aanbieden! Dus bent u geïnteresseerd en wilt u Marazzi Tegels kopen? Neem dan contact met ons op en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Natuurlijk bent u ook van harte welkom bij ons in de showroom om direct advies te krijgen van onze verkoopmedewerkers. Voor een zakelijk project op zoek naar tegels van dit merk? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen