Marazzi Tegels

Marazzi Tegels is een kwaliteitsmerk met diverse mogelijkheden voor prachtige vloer- en wandafwerkingen. Marazzi tegels biedt een grote verscheidenheid in tegelseries, met toepassingen voor iedere ruimte. Van de levensechte houtlook gecombineerd met het onderhoudsgemak en duurzaamheid van keramiek tot vloertegels met natuurlijke gemêleerde steenlook: Marazzi biedt een oplossing voor elke toepassing en wens.

Regge Tegels & Vloeren kan de keramische tegels van Marazzi aanbieden tegen een scherpe prijs samen met advies op maat. Vraag direct een offerte aan of kom langs bij ons in de showroom. Staat de tegel die u zoekt hier niet bij of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

Series uit het assortiment van Marazzi:

Ons assortiment Marazzi Tegels

Door de verschillende looks van de verschillende tegelseries kunt u makkelijk een prachtige, luxueuze sfeer te creëren. Marazzi heeft een zeer uitgebreide collectie in zowel kleuren als maten. Het assortiment bestaat onder andere uit Marazzi tegels met de uitstraling van porselein, marmer, graniet, hout look en steen-effect voor zowel binnen als buiten. De tegels zijn van hoogwaardige kwaliteit en gemakkelijk in het gebruik en leverbaar in verschillende kleuren, lengtes, diktes en texturen.

Ruime mogelijkheden tot gebruik

De Marazzi tegels zijn op verschillende manieren toe te passen. Zo zijn de tegels van populair in elke ruimte van woonhuizen, maar worden zeker ook veelvuldig gebruikt bij grotere projecten. Architecten geven graag de voorkeur aan de prachtige Marazzi series door de fraaie uitstraling gecombineerd met de hoogwaardige technische prestaties van elke tegel. Kortom, Marazzi tegels zijn voor iedereen een geweldige uitkomst!

Wandtegels van Marazzi

Enkele series van Marazzi Tegels zijn alleen te gebruiken als wandtegel. Deze Marazzi wandtegels hebben vaak een dikte van zo'n 6 of 8 mm, wat ze dan ook enkel geschikt maakt voor wandafwerkingen. Ook zijn de wandtegels vaak verkrijgbaar in grotere afmetingen, oftewel XL Wandtegels met formaten van bijvoorbeeld 160x320 cm of 120x278 cm.

Marazzi houtlook tegels

Waar Marazzi bekend om staat is ondermeer de levensechte houtlook die het bedrijf weet te verwerken in keramische tegels. Keramische tegels met een houtlook is beter bekend onder de naam keramisch parket. Keramische houtlook tegels van Marazzi verkrijgen een levensechte houtlook doordat er bij het produceren en ontwerpen van de houtlook tegels extra gelet wordt op het toevoegen van kenmerkende details van hout, zoals de kleurschakeringen en noesten in het oppervlak. Enkele populaire houtlook tegels uit het assortiment van Marazzi zijn bijvoorbeeld de Marazzi Oltre, Marazzi Treverk en de Marazzi Planet.

Buitentegels

Marazzi produceert ook buitentegels. Buitentegels van Marazzi hebben vaak een dikte van 20 mm. Vele series van Marazzi hebben een buitenafwerking met de dikte van 20 mm. Klik hier voor meer informatie over Marazzi Buitentegels.

Marazzi Tegels bij Regge Tegels Vloeren

Geïnteresseerd in de series van Marazzi? Regge Tegels & Vloeren is directe importeur van Marazzi tegels. Hierdoor kunnen wij deze tegels tegen een scherpe prijs aanbieden! Dus bent u geïnteresseerd en wilt u Marazzi Tegels kopen? Neem dan contact met ons op en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Natuurlijk bent u ook van harte welkom bij ons in de showroom om direct advies te krijgen van onze verkoopmedewerkers.
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers, of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen