Marazzi Tegels

Marazzi is een kwaliteitsmerk met diverse mogelijkheden voor prachtige vloeren. Marazzi tegels biedt grote verscheidenheid in tegelseries biedt voor ieder een oplossing. Van de levensechte houtlook gecombineerd met het onderhoudsgemak en duurzaamheid van keramiek tot vloertegels met natuurlijke gemêleerde steenlook: Marazzi biedt een oplossing. Bekijk hieronder de series van Marazzi, of lees hier meer!

Regge Tegels & Vloeren biedt de scherpste prijzen voor Marazzi tegels! Vraag direct een offerte aan of kom langs bij ons in de showroom. Staat de tegel die u zoekt hier niet bij of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

De Marazzi series:

Ons assortiment Marazzi tegels

Door de verschillende looks van de verschillende tegelseries kunt u makkelijk een prachtige, luxueuze sfeer te creëren. Marazzi heeft een zeer uitgebreide collectie in zowel kleuren als maten.  Het assortiment bestaat onder andere uit Marazzi tegels met de uitstraling van porselein, marmer, graniet, hout look en steen-effect voor zowel binnen als buiten. De tegels zijn van hoogwaardige kwaliteit en gemakkelijk in het gebruik en leverbaar in verschillende kleuren, lengtes, diktes en texturen.

Toepassingen

De Marazzi tegels zijn op verschillende manieren toe te passen. Zo zijn de tegels van populair in elke ruimte van woonhuizen, maar worden zeker ook veelvuldig gebruikt bij grotere projecten. Architecten geven graag de voorkeur aan de prachtige Marazzi series door de fraaie uitstraling gecombineerd met de hoogwaardige technische prestaties van elke tegel. Kortom,  Marazzi tegels zijn voor iedereen een geweldige uitkomst!

Populaire series zijn de Evolutionmarble, Mystone en Treverk

Marazzi tegels kopen?

Zoekt u naar Marazzi houtlook tegels? Kijk dan eens op de pagina van de Marazzi Treverk, Treverdear, Treverkhome of Treverklife
Zoekt u naar Marazzi marmer tegels? Kijk dan eens op de pagina van Allmarble of Evolutionmarble
Zoekt u naar Marazzi steenlook tegels? Kijk dan eens op de pagina van Mystone of Memento

Interesse in Marazzi tegels?

Geïnteresseerd in de series van Marazzi? Regge Tegels & Vloeren is directe importeur van Marazzi tegels. Hierdoor kunnen wij deze tegels tegen de laagste prijs aanbieden! Dus bent u geïnteresseerd en wilt u Marazzi Tegels kopen?   Neem dan contact met ons op en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers, of vul het contactformulier voor architecten in.

Staat de door u gezochte tegel van Marazzi hier niet bij? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen!

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!