Marazzi Caracter

De Marazzi Caracter is een serie keramische tegels gekenmerkt door een natuursteenlook. De Caracter serie heeft een rustige en minimalistische uitstraling in verschillende kleuren. Het innovatieve van deze serie is dat de Marazzi Caracter is geproduceerd met de nieuwe Puro technologie van Marazzi Tegels waardoor de tegels uitstekende antibacteriele en hygienische prestaties hebben!

Heeft u interesse in de Caracter serie? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs van ons te ontvangen, of neem voor meer informatie over deze serie contact met ons op. U bent natuurlijk ook van harte welkom bij ons in de showroom voor advies van onze verkoopmedewerkers.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Marazzi Caracter Collectie

De Marazzi Caracter collectie wordt qua look gekenmerkt door natuursteenlook met daarin kleine kiezelstenen verwerkt, die duidelijker zichtbaar zijn in de Mix afwerkingen. Dit geeft de serie een rustieke uitstraling. De Caracter serie is verkrijgbaar in de kleuren Blanco, Arena en Greige. Deze collectie is ook nog eens extra milieuvriendelijk, omdat 40% van de tegels is geproduceerd uit gerecycled materiaal, zonder dat de hoogwaardige kwaliteit voor keramiek hieraan inboet. Ook zijn er in deze collectie Uit de collectie is een veel gekozen kleur de Marazzi Caracter Arena.

Toepassing van deze collectie

De Marazzi Caracter is verrijkt met de StepWise antislipoplossing waardoor de tegels extra mat zijn en dus ook toe te passen zijn in de badkamer, keuken of op de veranda. Dus overal in huis en buiten waar u op zoek bent naar de rustige uitstraling van natuursteen samen met de voordelen van keramiek, kan de Caracter serie worden gebruikt. Gebruik de Marazzi Caracter bijvoorbeeld als natuursteen wandtegel in de badkamer. Met deze mogelijkheid kunt u wel de prachtige, natuurlijke ook verkrijgen zonder de nadelen van echt natuursteen.

Kleuren en afmetingen

De Marazzi Caracter serie is te verkrijgen in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Caracter Arena
  • Caracter Blanco
  • Caracter Greige
  • Caracter Mix Beige
  • Caracter Mix Gris
  • Caracter Mix Multicolor

Afmetingen:

30x60 cm, 30x90 cm, 60x60 cm, 60x120 cm.

De Marazzi Caracter kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Wilt u meer informatie over de Marazzi Caracter? Dan bent u bij Regge Tegels & Vloeren aan het juiste adres. Wij geven graag advies over deze serie natuursteenlook tegels. Kom voor advies langs bij ons in de showroom, of neem direct contact met ons op. Voor een zakelijk project op zoek naar deze tegels? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van deze serie