Marazzi Essenziale

De Marazzi Essenziale is een prachtige collectie keramische wandtegels. De kleur wit is de essentiële factor van de Essenziale collectie. Deze collectie geeft de kleur wit in verschillende afwerkingen en tinten weer, om iedere wand te verfraaien!

Interesse in de Essenziale collectie van Marazzi Tegels? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs van ons te ontvangen, of neem voor meer informatie over deze collectie contact met ons op.

Enkele afbeeldingen van deze collectie

Marazzi Essenziale collectie

Lichtheid, harmonie en dynamiek komen samen in de Marrazi Essenziale. De collectie voor wandbekleding is opgebouwd rondom de minimalistische stijl van wit. De collectie is verkrijgbaar in twee formaten van 40x120 cm en 32,5x97, 7 cm. Deze formaten kunnen worden verkregen in een paar 3D structuren.

Toepassing

De Essenziale collectie, is een collectie wandtegels. Deze wandtegels kunnen overal worden toegepast, bijvoorbeeld bij u thuis in de badkamer of keuken. Maar de collectie kan ook zeker gebruikt worden voor commerciële doeleinden!

Kleuren en afmetingen

De Essenziale collectie is verkrijgbaar in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Wit

Structuren:

  • Essenziale Wave 3D
  • Essenziale Flora 3D
  • Essenziale Deco 3D
  • Essenziale Drape 3D
  • Essenziale Ars 3D
  • Essenziale Micromos 3D

Afmetingen:

32,5x97,7 cm, 40x120 cm

Meer informatie over deze collectie?

Wilt u meer informatie over deze collectie? Neem dan contact met ons op, of kom eens langs bij ons in de showroom. Bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen