Marazzi D_Segni

De nieuwe Marazzi D_Segni collectie maakt gebruik van een mix van inputs in een keramische herinterpretatie van Italië’s mooiste, traditionele handgemaakte cementtegels, in het kleine formaat van 20×20 cm. Door deze inspiraties is de Marazzi D_Segni een collectie keramische tegels met een uniek en eigen karakter!

Heeft u interesse in deze collectie? Wij adviseren u graag en bieden u graag een scherpe prijs. Kom voor meer informatie langs bij ons in de showroom, of neem contact met ons op. Of vraag voor een scherpe prijs direct een vrijblijvende offerte aan.

Afbeeldingen van de D_Segni collectie:

De Marazzi D_Segni collectie

De Marazzi D_Segni collectie brengt mogelijkheden met zich mee tot unieke ontwerpen die iedere ruimte een eigen karakter kan geven. De collectie bestaat uit 7 warme en koude kleuren en 19 verschillende patronen. De patronen bestaan uit onder meer traditionele bloemen- en geometrische cementtegelmotieven, geüpdatet met een scherpere, meer eigentijdse ‘kijk’ op het product, wat de collectie uiterst veelzijdig maakt.

D_Segni toepassing

Pas de D_Segni collectie toe in ruimtes die een speciaal karakter behoeven. Vandaar is de D_Segni ook een populaire keus onder architecten en interieurdesigners. Maar ook bij u thuis is de D_Segni een goede uitkomst.

Kleuren en afmetingen

D_Segni collectie is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– D_Segni Chalk
– D_Segni Denim
– D_Segni Midnight
– D_Segni Mud
– D_Segni Sand
– D_Segni Shadow
– D_Segni Smoke

Afmetingen:
20×20 cm

Meer informatie?

Bent u op zoek naar meer informatie over deze collectie? Neem dan gerust contact met ons op, of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs te ontvangen.

Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen