Marazzi Clays

De Marazzi Clays is een keramische tegel met een Terracotta effect aan het oppervlak. Dit effect is weergegeven in goedgekozen, rustige natuurlijke kleuren. Door deze combinatie wordt een fraaie steenlook keramische tegel gecreëerd die vrijwel overal kan worden toegepast. De combinatie van Terracotta uit het verleden en een moderne betonlook heeft van de Clays een unieke keramische tegel gemaakt.

Regge Tegels & Vloeren kan de Clays collectie aanbieden tegen een scherpe prijs. Benieuwd naar deze scherpe prijs? Vraag dan nu een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom voor advies van onze verkopers. Voor vragen of meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Marazzi Clays collectie

De combinatie van beton en terracotta zorgen ervoor dat een prachtige, visueel impact kan worden gecreëerd. De collectie bestaat uit 5 kleurvariaties en verschillende formaten om uit te kiezen. De oppervlakken van deze collectie bieden een uitgebreide kleurvariatie, details en afwerkingen die het materiaal een unieke aantrekkingskracht geven. Ook kan de Clays gebruikt worden voor buitenruimtes!

Clays toepassing

De moderne betonlook kan in vele ruimtes zorgen voor een strakke, stoere en moderne sfeer. Deze sfeer is toch ook eigentijds, door het vleugje terracotta dat door deze collectie is verwerkt. Een ontvangsthal, kantoor of gewoon uw eigen woonhuis voorzien van een strakke look die met de tijd mee kan gaan? Dan is de Marazzi Clays de ideale uitkomst en bovendien ook nog in de praktische voordelen van keramiek!

Clays kleuren en afmetingen

De Clays is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Clays Cotton
– Clays Earth
– Clays Lava
– Clays Sand
– Clays Shell

Afmetingen:
21×18.2 cm, 30×60 cm, 30×120 cm, 60×60 cm, 75×75 cm, 60×120 cm.

Marazzi Clays kopen?

Geïnteresseerd de Marazzi Clays? Regge Tegels & Vloeren is directe importeur van Marazzi tegels. Hierdoor kunnen wij deze tegels tegen de laagste prijs aanbieden! Dus bent u geïnteresseerd en wilt u Marazzi Clays? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers, of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van de Clays collectie