Marazzi Clays

De Marazzi Clays is een keramische tegel met een Terracotta effect aan het oppervlak. Dit effect is weergegeven in goedgekozen, rustige natuurlijke kleuren. Door deze combinatie wordt een fraaie steenlook keramische tegel gecreëerd die vrijwel overal kan worden toegepast. De combinatie van Terracotta uit het verleden en een moderne betonlook heeft van de Clays een unieke keramische tegel gemaakt. Bekijk hier direct enkele afbeeldingen. 

Regge Tegels & Vloeren kan Clays tegels tegen de scherpste prijs aanbieden. Benieuwd naar deze scherpste prijs? Vraag dan nu een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom.

Meer informatie over de Clays? Lees dan hier meer of neem gerust contact met ons op.

Enkele afbeeldingen van de Marazzi Clays:


Clays Cotton


Clays Decor


Clays Earth


Clays Sand


Clays Shell


Clays Shell

Lees meer over Marazzi Clays

Marazzi Clays collectie

De combinatie van beton en terracotta zorgen ervoor dat een prachtige, visueel impact kan worden gecreëerd. De collectie bestaat uit 5 kleurvariaties en verschillende formaten om uit te kiezen. De oppervlakken van deze collectie bieden een uitgebreide kleurvariatie, details en afwerkingen die het materiaal een unieke aantrekkingskracht geven. Ook kan de Clays gebruikt worden voor buitenruimtes!

Clays toepassing

De moderne betonlook kan in vele ruimtes zorgen voor een strakke, stoere en moderne sfeer. Deze sfeer is toch ook eigentijds, door het vleugje terracotta dat door deze collectie is verwerkt. Een ontvangsthal, kantoor of gewoon uw eigen woonhuis voorzien van een strakke look die met de tijd mee kan gaan? Dan is de Marazzi Clays de ideale uitkomst en bovendien ook nog in de praktische voordelen van keramiek!

Clays kleuren en afmetingen

De Clays is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Clays Cotton
– Clays Earth
– Clays Lava
– Clays Sand
– Clays Shell

Afmetingen:
21×18.2 cm, 30×60 cm, 30×120 cm, 60×60 cm, 75×75 cm, 60×120 cm.

Marazzi Clays kopen?

Geïnteresseerd de Marazzi Clays? Regge Tegels & Vloeren is directe importeur van Marazzi tegels. Hierdoor kunnen wij deze tegels tegen de laagste prijs aanbieden! Dus bent u geïnteresseerd en wilt u Marazzi Clays?  Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers, of vul het contactformulier voor architecten in.

Benieuwd naar al onze Marazzi tegels? Bekijk dan hier ons Marazzi assortiment.

Benieuwd naar ons gehele assortiment aan tegels? Bekijk dan hier ons assortiment. 

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!