Marazzi Vivo

Marazzi Vivo geeft een geheel nieuwe betekenis aan houtlook tegels met deze collectie keramisch hout. De keramische houtlook tegels zijn gekenmerkt door een zeer elegante oppervlakte, met knopen en scheuren, en een lichte schaduw. Bent u benieuwd naar een prijsopgave voor de Marazzi Vivo collectie? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan!

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De realistische houtlook van Marazzi Vivo tegels

Marazzi heeft met de Marazzi Vivo collectie een zeer realistische interpretatie van hout neergezet in de vorm van hoogwaardig keramiek. De realistische uitstraling en diepte van het materiaal worden bereikt dankzij het gebruik van 3D Ink-technologie. Deze technologie zorgt voor een perfecte overeenkomst tussen patroon en structuur en licht glanzende insluitsels toevoegt aan het matte oppervlak. Hierdoor ontstaat een unieke harmonie van substantie, kleur en textuur op elk afzonderlijk stuk.

De collectie

De Marazzi Vivo tegels zijn ontworpen voor de creatie van eigentijdse ruimtes met een trendy verfijning. De collectie nodigt ook uit tot het gebruik van frisse, originele mix-en-match van materialen, waardoor je eindeloze ontwerpmogelijkheden hebt om een unieke en stijlvolle sfeer te creëren. In de Marazzi Vivo collectie zijn 4 kleuren verwerkt. Deze 4 kleuren zijn op hun beurt weer verkrijgbaar in 3 formaten. Door de voordelen van keramiek kan de Vivo collectie als keramisch parket in alle ruimtes worden verwerkt.

Kleuren:

  • Vivo Castano
  • Vivo Grano
  • Vivo Sabbia
  • Vivo Tabacco

Afmetingen:

20x120 cm, 20x150 cm, 22,5x180 cm.

Marazzi Vivo houtlook tegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Wilt u Marazzi Vivo tegels kopen? Bij Regge Tegels & Vloeren bent u aan het juiste adres. Door onze directe contacten met Marazzi kunnen wij de Marazzi Vivo tegels aanbieden tegen een scherpe prijs. Ook adviseren wij natuurlijk graag over de mogelijkheden van de collectie. Bij vragen kunt u contact met ons opnemen, of breng een bezoek aan onze showroom. Hier staan onze verkoopmedewerkers direct voor u klaar met advies!

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van de collectie