Marazzi Block

Marazzi Block is een keramische tegel met een rustige natuursteenlook, voornamelijk voor gebruik op de vloer, maar ook een afwerking heeft voor de wand. Deze serie van Marazzi is te verkrijgen in neutrale, natuurlijke kleuren die passen bij het natuursteen effect. Door de natuurlijke en neutrale kleuren heeft deze keramische tegel een wijd scala aan gebruik en kan dus bijna in iedere ruimte zijn plekje vinden!

Regge Tegels & Vloeren kan de Block aanbieden tegen een scherpe prijs. Vraag nu direct een vrijblijvende offerte aan voor deze scherpe prijs, of kom langs in onze showroom voor meer informatie en advies. U kunt uiteraard ook altijd contact met ons opnemen.

Afbeeldingen van de Block collectie

Marazzi Block collectie

De Block keramische tegelcollectie is geïnspireerd op natuursteen. De Block tegels worden gekenmerkt door een oppervlak dat kan worden gegeven in afwisselend glanzende en matte oppervlakken. De serie is verkrijgbaar in 7 kleuren en 5 formaten. Deze formaten lopen uiteen van langwerpige formaten tot meer vierkant-vorm formaten. De Block collectie is onderverdeeld in de namen Naturale, Lux en Outdoor. De Naturale afwerking zijn keramische tegel in de natuurlijke kleuren. De Lux afwerking zijn keramische wandtegels, speciaal met een fraai en glad oppervlak. De Outdoor is de buitenafwerking van deze collectie. Hierdoor heeft de Block voor alles, vloer, wand en buiten, en mogelijkheid. Een keramische tegel die overal kan worden toegepast dus!
Daarnaast heeft deze serie zelfs nog een Decor afwerking die speciale tekeningen aan het oppervlak bevatten.

Block toepassing

De Block keramische tegels hebben een grote en veelzijdige mogelijkheid tot gebruik. Denk hierbij aan het bedekken en verfraaien van vloeren en wanden van woonhuizen, maar ook bijvoorbeeld in openbare en commerciële ruimtes waar veel mensen komen. Dankzij de Outdoor mogelijkheid kan de Block ook buitenshuis worden toegepast!

Block kleuren en afmetingen

De Block collectie is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Block Beige
– Block Black
– Block Greige
– Block Grey
– Block Mocha
– Block Silver
– Block White

Afmetingen:
15×15 cm, 30×60 cm, 60×60 cm, 75×75 cm, 60×120 cm, 90×90 cm.

Marazzi Block kopen?

Geïnteresseerd de Marazzi Block? Regge Tegels & Vloeren is directe importeur van Marazzi tegels. Hierdoor kunnen wij deze tegels tegen de laagste prijs aanbieden! Dus bent u geïnteresseerd en wilt u Marazzi Block? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers, of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen