Marazzi Mineral

De Marazzi Mineral is een collectie keramische tegels met een een stoer en modern metaaleffect. Het metaaleffect past helemaal bij de trends binnen de huidige architectuur. Het metaaleffect wordt versterkt door neutrale kleuren binnen de collectie. Door deze neutrale kleuren kan de Mineral in vrijwel iedere ruimte tot zijn recht komen. Bekijk direct enkele afbeeldingen van de Mineral collectie.

Regge Tegels & Vloeren kan de Mineral tegen de scherpste prijs aanbieden. Benieuwd naar deze scherpste prijs? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom.

Meer informatie? Klik dan hier en lees meer of neem gerust contact met ons op.

Enkele afbeeldingen van de Marazzi Mineral:


Mineral Black


Mineral Bronze


Mineral Corten


Mineral Iron


Mineral Silver

Lees meer over Marazzi Mineral

Marazzi Mineral collectie

Het metaaleffect van die Mineral collectie is bedoeld voor minimalistische, eigentijdse interieurs. De Mineral collectie is verkrijgbaar in vijf maten en drie oppervlakken; natuurlijk, fluweel en griet. De kleuren binnen de collectie reproduceren de tinten die dicht passen bij metaal; Platina, ijzer en zilver voor de koude tinten en brons en cortenkoper voor de warmere tinten. De Mineral is een variërende serie met een modern ene stoer metaaleffect. Naast de standaard kleuren is de Mineral ook verkrijgbaar in speciale decorstukken en mozaïek afwerkingen.

Marazzi Mineral toepassing

Door de variatie in afwerkingen, kleuren en maten heeft de Mineral een wijdt scala aan gebruik. Zo kan de Mineral gebruikt worden om wand- of vloeroppervlakken te verfraaien, en een prachtig, robuust metaaleffect te creëren in bijvoorbeeld residentiële of commerciële locaties.

Marazzi Mineral kleuren en afmetingen

De Marazzi Mineral is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Mineral Black
– Mineral Bronze
– Mineral Corten
– Mineral Iron
– Mineral Silver

Afmetingen:

30×60 cm, 60×60 cm, 75×75 cm, 75×150 cm.

Marazzi Mineral kopen?

Regge Tegels & Vloeren staat in direct contact met de fabriek van Marazzi. Hierdoor kunnen wij ook de Mineral tegen de scherpste prijs aanbieden. Benieuwd naar deze scherpste prijs? Vraag dan nu direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op .U kunt natuurlijk ook langskomen bij ons in de showroom.

Bent u architect of designer? Neem dan contact met een van onze accountmanagers op via het contactformulier voor architecten. 

Bekijk ook eens ons volledig assortiment Marazzi buitentegels.

Ga hier naar de pagina van Marazzi tegels.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!