Marazzi Mineral

De Marazzi Mineral is een collectie keramische tegels met een een stoer en modern metaaleffect. Het metaaleffect past helemaal bij de trends binnen de huidige architectuur. Het metaaleffect wordt versterkt door neutrale kleuren binnen de collectie. Door deze neutrale kleuren kan de Mineral in vrijwel iedere ruimte tot zijn recht komen.

Regge Tegels & Vloeren kan de Mineral tegen een scherpe prijs aanbieden. Benieuwd naar deze scherpe prijs samen met bijpassend advies? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom voor advies van onze verkopers. Voor meer informatie kunt u ook altijd contact met ons opnemen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Marazzi Mineral collectie

Het metaaleffect van die Mineral collectie is bedoeld voor minimalistische, eigentijdse interieurs. De Mineral collectie is verkrijgbaar in vijf maten en drie oppervlakken; natuurlijk, fluweel en griet. De kleuren binnen de collectie reproduceren de tinten die dicht passen bij metaal; Platina, ijzer en zilver voor de koude tinten en brons en cortenkoper voor de warmere tinten. De Mineral is een variërende serie met een modern ene stoer metaaleffect. Naast de standaard kleuren is de Mineral ook verkrijgbaar in speciale decorstukken en mozaïek afwerkingen.

Mineral toepassing

Door de variatie in afwerkingen, kleuren en maten heeft de Mineral een wijdt scala aan gebruik. Zo kan de Mineral gebruikt worden om wand- of vloeroppervlakken te verfraaien, en een prachtig, robuust metaaleffect te creëren in bijvoorbeeld residentiële of commerciële locaties.

Mineral kleuren en afmetingen

De Mineral is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Mineral Black
– Mineral Bronze
– Mineral Corten
– Mineral Iron
– Mineral Silver

Afmetingen:

30×60 cm, 60×60 cm, 75×75 cm, 75×150 cm.

Marazzi Mineral kopen?

Regge Tegels & Vloeren staat in direct contact met de fabriek van Marazzi. Hierdoor kunnen wij ook de Mineral tegen de scherpste prijs aanbieden. Benieuwd naar deze scherpste prijs? Vraag dan nu direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op .U kunt natuurlijk ook langskomen bij ons in de showroom.

Bent u architect of designer? Neem dan contact met een van onze accountmanagers op via het contactformulier voor architecten.

Bekijk ook eens ons volledig assortiment Marazzi buitentegels.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van de Mineral collectie