Marazzi Terratech

De Marazzi Terratech is een serie keramische tegels, met de uitstraling van terracotta. Dit brengt een rustige uitstraling en textuur aan oppervlak waarmee de Marazzi Terratech rustiek in iedere ruimte kan brengen, in de voordelen van praktisch en hoogwaardig keramiek.

Interesse in de Terratech keramische tegelcollectie? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan. Wilt u meer informatie? Kom dan eens langs bij ons in de showroom, of neem contact met ons op voor meer informatie.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De Marazzi Terratech collectie

De Marazzi Terratech collectie is een van de nieuwste creatieve experimenten van Marazzi. Deze collectie heeft indrukwekkende technische eigenschappen waarmee een perfecte band tussen kwalteit en uitstraling ontstaat. Met 7 kleuren, in terra-tinten en een assortiment aan decors zit er in deze serie genoeg variatie.

Terratech toepassing

Door de rustige uitstraling kan de Terratech in vele ruimtes toegepast worden. Bij u thuis, of in residentiële of commerciële ruimtes.

Terratech afmetingen en kleurvariaties

Kleuren:
– Terratech Avorio
– Terratech Cannella
– Terratech Grafite
– Terratech Polvere
– Terratech Salvia
– Terratech Senape
– Terratech Vinaccia

Afmetingen:
30×60 cm, 60×60 cm, 75×75 cm, 75×150 cm

Marazzi Terratech bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Marazzi tegels, hierdoor kunnen wij ook de Terratech collectie aanbieden tegen een scherpe prijs. Vraag voor deze scherpe prijs direct een vrijblijvende offerte aan of neem voor meer informatie contact met ons op.

Bent u een interieurarchitect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van de Terratech collectie