Marazzi Mystone Berici

De collectie Marazzi Mystone Berici is een collectie keramische natuursteenlook tegels. Deze collectie is onderdeel van de Marazzi Mystone series. Als onderdeel hiervan staat de Marazzi Mystone Berici voor een levensechte, rustieke natuursteenlook. Benieuwd naar een prijsopgave voor een tegel uit de collectie? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De collectie Marazzi Mystone Berici

De Marazzi Mystone Berici collectie biedt een uitgebreid assortiment aan maten. Variërend van de meest traditionele varianten tot de grotere plaatformaten, waardoor tal van installatiemogelijkheden ontstaan. Dit wordt versterkt door de beschikbaarheid van oppervlakken met anti-slipcoëfficiënten van R9, R10 en R11, evenals de 20 mm versie in het formaat van 60x120 cm. De Marazzi Mystone Berici range bestaat uit vier natuurlijke, neutrale kleuren - Bianco, Beige, Cenere en Grigio - die beschikbaar zijn in alle formaten. De collectie wordt verder verrijkt door enkele opvallende ontwerpelementen, waaronder de Righe 3D structuur in het formaat van 60x120 cm, met een licht reliëfpatroon geïnspireerd door kalksteen, de Flora decoratie in hetzelfde formaat, met chiaroscuro en materiële effecten die de strenge uitstraling van origineel steen verzachten. En de Strip mozaïektegels in het formaat van 60x180 cm, uitsluitend geschikt voor wanden, met 3 modules en titaniumkleurige metalen inzetstukken.

Kleuren:

  • Mystone Berici Beige
  • Mystone Berici Bianco
  • Mystone Berici Cenere
  • Mystone Berici Grigio

Afmetingen:

60x60 cm, 75x75 cm, 60x120 cm, 75x150 cm, 120x120 cm, 60x120x2 cm

Een veelzijdige collectie voor verschillende projecten

De veelzijdige Marazzi Mystone Berici collectie is ideaal om de persoonlijkheid van ontwerpschema's met verschillende stijlen te definiëren, zowel klassiek als eigentijds. Of u nu een tijdloze uitstraling wilt creëren met de traditionele formaten of juist een gedurfde, eigentijdse look wilt met de grotere plaatformaten en decoratieve elementen, de Marazzi Mystone Berici collectie biedt eindeloze mogelijkheden om uw ruimte te verfraaien met de pracht en duurzaamheid van keramische tegels.

De Marazzi Mystone Berici tegels bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren biedt u de Marazzi Mystone Berici keramische tegels aan tegen een aantrekkelijke prijs. Samen met snelle levertijd. Wilt u geadviseerd worden over de mogelijkheden van de collectie? Breng dan een bezoek aan onze showroom. Hier staan onze verkoopmedewerkers direct voor u klaar. U kunt ook hier contact met ons opnemen bij vragen.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van de collectie