Marazzi Mystone

Mystone is een ruime collectie natuursteen look tegels van Marazzi. Deze zijn niet van echt te onderscheiden! Een topper in de lijn van keramische tegels met prachtige steenprints. Bekijk direct enkele afbeeldingen van deze serie. Of klik hier voor meer informatie.

Op zoek naar de scherpste prijs? Vraag dan nu een geheel vrijblijvende offerte aan, of kom eens langs bij ons in de showroom.

Enkele afbeeldingen van de Mystone collectie:


Mystone Ardesia


Mystone Bluestone


Mystone Ceppo di Gré


Mystone Gris Fleury


Mystone Kashmir


Mystone Pietra Italia


Mystone Silverstone

Lees meer over Marazzi Mystone

Marazzi Mystone collectie

Marazzi Mystone bestond al even, maar heeft er een aantal prachtige kleuren bijgekregen. De Mystone collectie bestaat uit een groot aantal verschillende soorten natuursteenlook tegels. Deze keramische tegels hebben mooie steenmotieven die niet van echt te onderscheiden zijn.  Mystone is in vele verschillende series te verkrijgen, die elk ook weer in verschillende kleuren te verkrijgen zijn. Elke serie heeft eigen eigenschappen en kenmerken die de tegel een unieke uitstraling geeft. Hierdoor geeft Mystone een grote variatie mogelijkheid.

Marazzi Mystone toepassing

Door de hedendaagse technologie is iedere Mystone tegel uniek en heeft de vele voordelen van keramiek! Marazzi Mystone tegels kunt u in uw gehele huis toepassen en door de verschillende steendecors kunt u eindeloos combineren! Marazzi Mystone geeft uw ruimte een natuurlijke uitstraling met de voordelen van keramiek.

Marazzi Mystone kleuren en afmetingen

De Mystone collectie is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

De Marazzi Mystone is te verkrijgen in de series:

– Mystone Ardesia
– Mystone Basalto
– Mystone Bluestone
– Mystone Beola
– Mystone Ceppo di Gré
– Mystone Gris Du Gent
– Mystone Gris Fleury
– Mystone Kashmir
– Mystone Limestone
– Mystone Moon
– Mystone Lavagna
– Mystone Pietra Di Vals
– Mystone Pietra Italia
– Mystone Quarzite
– Mystone Silverstone

Elke serie is in verschillende kleuren en afmetingen te verkrijgen. Voor meer informatie over deze mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.

Marazzi Mystone kopen?

De scherpste prijs en bijpassend advies. Denk dan aan Regge Tegels & Vloeren.

Bent u geïnteresseerd in de of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Kijk ook eens op de pagina van de buitenafwerking van de Marazzi Mystone

 

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!