Marazzi Mystone

De Marazzi Mystone bestaat uit meer dan 15 verschillende series. Deze series zijn gebaseerd op vele soorten natuursteen en tot in klein detail omgezet in de vorm van hoogwaardig keramiek. Hiermee zijn deze keramische variaties niet van echt te onderscheiden! De Mystone is een topper in de lijn van keramische tegels met prachtige natuursteenprints.

Iedere Mystone serie van Marazzi Tegels kunnen wij aanbieden tegen een scherpe prijs, samen met een bijpassend advies van onze verkopers. Kom gerust eens langs bij ons in de showroom, of vraag voor een scherpe prijs direct een geheel vrijblijvende offerte aan. U kunt voor vragen/meer informatie ook altijd contact met ons opnemen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Mystone collectie

Marazzi Mystone bestond al even, maar heeft er een aantal prachtige kleuren bijgekregen. De Mystone collectie bestaat uit een groot aantal verschillende soorten natuursteenlook tegels. Deze keramische tegels hebben mooie steenmotieven die niet van echt te onderscheiden zijn. Mystone is in vele verschillende series te verkrijgen, die elk ook weer in verschillende kleuren te verkrijgen zijn. Elke serie heeft eigen eigenschappen en kenmerken die de tegel een unieke uitstraling geeft. Hierdoor geeft Mystone een grote variatie mogelijkheid.

Enkele series van Mystone zijn de Marazzi Mystone Ceppo di Gre, Marazzi Mystone Gris Fleury, en de Marazzi Mystone Travertino.

Marazzi Mystone toepassing

Door de hedendaagse technologie is iedere Mystone tegel uniek en heeft de vele voordelen van keramiek! Marazzi Mystone tegels kunt u in uw gehele huis toepassen en door de verschillende steendecors kunt u eindeloos combineren! Marazzi Mystone geeft uw ruimte een natuurlijke uitstraling met de voordelen van keramiek.

Naast de binnenvarianten hebben enkele Mystone series ook nog 20 mm buitenvarianten, perfect om een natuursteenlook keramische tegel te verwerken in uw buitenruimte!

Mystone kleuren en afmetingen

De Mystone collectie is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

De Mystone is te verkrijgen in de series:

- Mystone Ardesia (20 mm)
- Mystone Basalto (20 mm)
- Mystone Bluestone (20 mm)
- Mystone Beola (20 mm)
- Mystone Ceppo di Gré (20 mm)
- Mystone Gris Du Gent (20 mm)
- Mystone Gris Fleury (20 mm)
- Mystone Kashmir (20 mm)
- Mystone Limestone (20 mm)
- Mystone Moon (20 mm)
- Mystone Lavagna
- Mystone Pietra Di Vals (20 mm)
- Mystone Pietra Italia (20 mm)
- Mystone Quarzite (20 mm)
- Mystone Silverstone (20 mm)

Elke serie is in verschillende kleuren en afmetingen te verkrijgen. Voor meer informatie over deze mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.

Marazzi Mystone bij Regge Tegels & Vloeren

De scherpste prijs en bijpassend advies vindt u bij Regge Tegels & Vloeren. Bent u geïnteresseerd in de of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Afbeeldingen van de Mystone series: