Marazzi Mystone Travertino

De Marazzi Mystone Travertino is een een serie waarbinnen tijdloos materiaal wordt gecominbeerd met hedendaags design. In deze nieuwe Mystone collectie wordt de eigentijdse uitstraling van het Travertino natuursteen met alle details weergegeven, maar dan in de voordelen van hoogwaardig keramiek.

Heeft u interesse in de Marazzi Mystone Travertino collectie? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs van ons te ontvangen, of neem voor meer informatie contact met ons op.

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Marazzi Mystone Travertino collectie

De Travertino look van de Marazzi Mystone Travertino collectie is verkrijgbaar in drie kleuren, Classico, Navona en Silver. Dit zijn allemaal 3 lichte kleuren. Naast standaardafmetingen en afwerkingen heeft de Mystone Travertino collectie ook drie mozaiek afwerkingen. Pas met deze mogelijkheden de tegel aan naar uw eigen wens.

Mystone Travertino Toepassing

De Marazzi Mystone Travertino heeft de uitstraling van natuurlijk travertijn steen. Dus overal in huis of in commerciele ruimtes waar u op zoek bent naar een travertijn steen zonder de ongemakken van echt natuursteen, kan de Mystone Travertino collectie worden toegpast.

Kleuren en afmetingen

Deze serie is te verkrijgen in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Mystone Travertino Classico
  • Mystone Travertino Navona
  • Mystone Travertino Silver

Afmetingen:

30x60 cm, 60x60 cm, 60x120 cm, 90x180 cm

Op zoek naar meer informatie?

Meer informatie over de Marazzi Mystone Travertino? Neem dan direct contact met ons op voor meer informatie, of kom eens langs bij ons in de showroom. Bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van de Mystone Travertino