Marazzi Mystone Gris Fleury

De Marazzi Mystone Gris Fleury collectie is geïnspireerd op Frans natuursteen. Dit Franse natuursteen staat bekend om de levendige structuur, die wordt gekenmerkt door kleine kiezels en andere steentjes. Deze look heeft de Marazzi Mystone Gris Fleury ook tot in detail overgenomen!

Interesse in de Gris Fleury collectie? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs van ons te ontvangen, of neem voor meer informatie contact met ons op.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Marazzi Mystone Gris Fleury collectie

De Marazzi Mystone Gris Fleury collectie wordt gekenmerkt door een variërende structuur. De ongelijkmatig verdeelde kiezeltjes en steentjes geven deze serie een exclusief karakter waarin een natuurlijke aantrekkingskracht zit. Het kleurenpalet van deze collectie bestaat uit 5 kleuren, die ook variëren van lichte tot donkere kleuren.

Toepassing

Deze collectie kan zowel voor de vloer als wand worden gebruikt, in iedere ruimte. De vele afmetingen (5) van deze serie vergroten de mogelijkheden tot gebruik naar wens. Ook heeft Marazzi een 20 mm afwerking ontwikkeld van de Mystone Gris Fleury, speciaal voor buitenruimtes. Met deze mogelijkheid kan bijvoorbeeld ook zowel binnen als buiten dezelfde vloer worden gelegd voor een uniform, aaneengeschakeld karakter.

Kleuren en afmetingen

Deze collectie is te verkrijgen in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Mystone Gris Fleury Beige
  • Mystone Gris Fleury Bianco
  • Mystone Gris Fleury Grigio
  • Mystone Gris Fleury Nero
  • Mystone Gris Fleury Taupe

Afmetingen:

30x60 cm, 30x120 cm, 60x60 cm, 75x75 cm, 60x120 cm

60x60x2 cm (voor buiten)

Meer informatie over de Mystone Gris Fleury?

Wilt u meer informatie over de Mystone Gris Fleury? Dan kunt u natuurlijk contact met opnemen, of kom gerust eens langs bij ons in de showroom. Bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van deze serie