Marazzi Mystone Ceppo di Gre

Ceppo di Gre natuursteen is steen, met de afdruk van kiezels en steentjes in de textuur. Met de Marazzi Mystone Ceppo di Gre is de textuur van deze natuursteen perfect overgenomen, maar dan in hoogwaardig keramiek. Dit maakt de Marazzi Ceppo di Gre de perfecte combinatie tussen kwaliteit en uitstraling!

Wilt u meer informatie over de Marazzi Mystone Ceppo di Gre? Neem dan direct contact met ons op, of vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs van ons te ontvangen. U bent voor informatie en inspiratie ook van harte welkom bij ons in de showroom.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Marazzi Mystone Ceppo di Gre collectie

De Marazzi Mystone Ceppo di Gre geeft een exacte keramische variant van elegant Ceppo di Gre natuursteen. Deze is onderdeel van de Marazzi Mystone collectie. Ceppo di Gre is een typisch Italiaans natuursteen dat in Italie al eeuwenlang in architectuur gebruikt wordt om ruimte te verfraaien. Met de Mystone Ceppo di Gre collectie kan dit ook gedaan worden, maar dan in de voordelen van keramische tegels. Met de Marazzi Mystone Ceppo di Gre collectie wordt dit gedaan in 4 kleuren en maarliefst 7 afmetingen, waaronder een 80x80x2 cm tegel voor buitenruimtes. Uit de collectie zijn de Marazzi Ceppo di Gre Grey en Bianco enkele populaire kleuren.

Het toepassen van Marazzi Ceppo di Gre tegels

Het voordeel van de Marazzi Mystone Ceppo di Gre collectie is het hoogwaardig keramisch materiaal waar de tegels van gemaakt zijn. Hierdoor kunnen deze tegels vrijwel overal worden toegepast, en met de 2 cm dikke buitenvariant kan de vloer ook doorgelegd worden naar buiten! De natuursteenlook van deze tegels is levendig door de fragmenten kiezelsteen die in het oppervlak zijn verwerkt. Deze levendigheid zal ook worden overgebracht in iedere ruimte waar de Marazzi Ceppo di Gre zal worden gebruikt. Gebruik deze serie bijvoorbeeld als natuursteenlook wandtegels in de badkamer of keuken. Of geef uw woonkamer een rustieke basis met het gebruik als natuursteenlook vloertegels.

Gebruik Marazzi Ceppo di Gre als natuursteen terrastegel

In de Marazzi Mystone Ceppo di Gre collectie is ook een speciale afwerking voor buitenruimtes. Deze terrastegels hebben een dikte van 20 mm. Geef ook uw tuin, terras of welke ruimte dan ook de basis van een rustieke, natuurlijke tegel. Zonder uiteraard de nadelen van echt natuursteen! Enkel het formaat van 80x80 cm uit de Marazzi Ceppo di Gre collectie is te gebruiken als natuursteen terrastegel. De collectie voor buiten heet de Marazzi Ceppo di Gre20.

Kleuren en afmetingen

De Marazzi Ceppo di Gre is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Ceppo di Gre Anthracite
  • Ceppo di Gre Beige
  • Ceppo di Gre Greige
  • Ceppo di Gre Grey

Afmetingen:

30x60 cm, 60x60 cm, 75x75 cm, 60x120 cm, 75x150 cm, 120x120 cm, 80x80x2 cm (Voor buiten)

Regge Tegels & Vloeren adviseert u graag over Marazzi Ceppo di Gre

Regge Tegels & Vloeren geeft graag meer informatie over de Ceppo di Gre tegels van Marazzi. Meer informatie over de Marazzi Mystone Ceppo di Gre? Neem dan direct contact met ons op, of kom eens langs bij ons in de showroom. Om een prijs van ons te ontvangen kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Bent u architect of designer? Of voor een zakelijk project op zoek naar Ceppo di Gre tegels? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van deze serie: