Marazzi Mystone Ceppo di Gre

Ceppo di Gre natuursteen is steen, met de afdruk van kiezels en steentjes in de textuur. Met de Marazzi Mystone Ceppo di Gre is de textuur van deze natuursteen perfect overgenomen, maar dan in hoogwaardig keramiek. Dit maakt de Mystone Ceppo di Gre de perfecte combinatie tussen kwaliteit en uitstraling!

Wilt u meer informatie over de Marazzi Mystone Ceppo di Gre? Neem dan direct contact met ons op, of vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs van ons te ontvangen.

Afbeeldingen van deze serie:

Marazzi Mystone Ceppo di Gre collectie

De Marazzi Mystone Ceppo di Gre geeft een exacte keramische variant van elegant Ceppo di Gre natuursteen. Ceppo di Gre is een typisch Italiaans natuursteen dat in Italie al eeuwenlang in architectuur gebruikt wordt om ruimte te verfraaien. Met de Mystone Ceppo di Gre collectie kan dit ook gedaan worden, maar dan in de voordelen van keramiek. Met de Mystone Ceppo di Gre collectie wordt dit gedaan in 4 kleuren en maarliefst 7 afmetingen, waaronder een 80x80x2 cm tegel voor buitenruimtes.

Ceppo di Gre toepassen

Het voordeel van de Mystone Ceppo di Gre collectie is het hoogwaardig keramisch materiaal waar de tegels van gemaakt zijn. Hierdoor kunnen deze tegels vrijwel overal worden toegepast, en met de 2 cm dikke buitenvariant kan de vloer ook doorgelegd worden naar buiten!

Kleuren en afmetingen

Deze tegels zijn te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Ceppo di Gre Anthracite
  • Ceppo di Gre Beige
  • Ceppo di Gre Greige
  • Ceppo di Gre Grey

Afmetingen:

30x60 cm, 60x60 cm, 75x75 cm, 60x120 cm, 75x150 cm, 120x120 cm, 80x80x2 cm (Voor buiten)

Meer informatie?

Meer informatie over de Marazzi Mystone Ceppo di Gre? Neem dan direct contact met ons op, of kom eens langs bij ons in de showroom. Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen