Marazzi Plaza

De Marazzi Plaza is een collectie keramische tegels waarvan de basis wordt gevormd door industrieel beton. Met deze stoere look als basis is er gecombineerd met robuuste kleuren en subtiele patronen, wat de afwerking van de Marazzi Plaza tegels een dynamische sfeer geeft.

Heeft u interesse in de Plaza serie van Marazzi Tegels? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs van ons te ontvangen, of neem contact met ons op voor meer informatie.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Marazzi Plaza Collectie

De betonlook look van de Marazzi Plaza collectie is een levendige tegel. In iedere tegel zit een mix van kleurvariatie en stijlvolle patronen. De Plaza collectie is verkrijgbaar in 4 kleuren die passen bij de betonlook, samen met 4 variaties. Door de techniek van Puro Marazzi Antibacterial is deze tegel ook nog eens extra hygienisch en antibacterieel.

Toepassing Plaza tegels

Een stoere en robuuste uitstraling creeeren in iedere ruimte, samen met de voordelen van keramiek? Dan is de Marazzi Plaza collectie de tegel die u zoekt! Met de levendige betonlook kan deze serie de basis van uw interieur vormen.

Kleuren en afmetingen

De Plaza serie kleuren en afmetingen

Kleuren:

  • Plaza Beige
  • Plaza Grey
  • Plaza Multicolor
  • Plaza White

Afmetingen:

30x60 cm, 30x90 cm,

Wilt u meer informatie?

Meer informatie over de Marazzi Plaza serie? Neem dan gerust eens contact met ons op, of kom langs bij ons in de showroom. Architect of designer? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van deze collectie