Marazzi Alchimia

De Marazzi Alchimia is een nieuwe, unieke serie keramische wandtegels van Marazzi. Door eenvoud te combineren met elegantie heeft Marazzi Tegels en fraaie mogelijkheid op de markt gebracht om wanden van een prachtige, stijlvolle uitstraling te voorzien. Naast een ‘normale’ afwerking, heeft de Alchimia serie ook een 3D afwerking, wat de tegel bijna letterlijk tot leven brengt!

Benieuwd naar een scherpe prijs voor de Alchimia collectie? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan. Bent u op zoek naar meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, of kom langs bij ons in de showroom.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Marazzi Alchimia collectie

De inspiratie van deze collectie is gevonden in het moderne bouwmateriaal cement. Daardoor heeft de Alchimia collectie een moderne en strakke uitstraling. De Alchimia heeft 4 neutrale kleurvariaties binnen de collectie; Fango, Grey, White and Greige. Allemaal verkrijgbaar in de afmeting 60×180 cm. Dit XL-formaat geeft een aaneenschakeling zonder veel voeg, wat voor een fraai ogend oppervlak zorgt op iedere wand!

lchimia toepassing

De Alchimia collectie is een wandtegel voor ruimtes die een strakke uitstraling nodig hebben samen met een aaneengeschakeld oppervlak. Door de neutrale kleurvariaties kan deze collectie in vrijwel elke ruimte z’n plekje vinden.

Alchimia kleuren en afmetingen

De Alchimia collectie is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Fango
– Grey
– White
– Greige

Afmetingen:
60×180 cm

Marazzi Alchimia kopen?

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Marazzi tegels. Hierdoor kunnen wij u de scherpste prijs samen met een bijpassend advies garanderen.

Bent u geïnteresseerd in de of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Kijk ook eens op de pagina van Marazzi buitentegels.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Afbeeldingen van de Alchimia collectie