Marazzi SistemN

De Marazzi SistemN is een nieuwe, innovatieve series keramische tegels geproduceerd met oog op milieuvriendelijkheid. De SistemN is een collectie vloer- en wandtegels met een neutraal karakter. Door dit neutrale karakter, heeft de SistemN een ruime mogelijkheid tot gebruik, maar brengt deze keramische tegel tot een karakter in iedere ruimte.

Benieuwd naar de scherpste prijs voor de SistemN? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom. Meer informatie? Neem dan direct contact met ons op.

Afbeeldingen van de SistemN collectie

Marazzi SistemN collectie

De Marazzi SistemN is een een collectie van keramische tegels met neutrale tinten van wit tot zwart, drie prachtige oppervlakken en vier verschillende formaten, het is een keramisch project met hoge technische prestatiewaarden door het innovatieve productieproces. Een prachtige keramische tegel met een ruime mogelijkheid tot gebruik!

Marazzi SistemN toepassing

De Marazzi SistemN keramische tegels zijn geschikt voor gebruik als vloer- en wandbekleding in particuliere of commerciële ruimtes, zowel binnen als buiten. Dus niet alleen bij u thuis kan deze tegel zorgen voor karakter, maar ook bijvoorbeeld in een lobby, ontvangsthal over restaurant!

SistemN kleuren en afmetingen

De SistemN is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– SistemN Bianco
– SistemN Bianco Puro
– SistemN Fango
– SistemN Grafite
– SistemN Grigio Chario
– SistemN Grigio Medio
– SistemN Grigio Scuro
– SistemN Marrone
– SistemN Nero
– SistemN Perla
– SistemN Sabbia
– SistemN Tortora

Afmetingen:
10×60 cm, 15×60 cm, 30×60 cm, 60×60 cm, 45×90 cm, 60×120 cm, 90×90 cm

Marazzi SistemN kopen?

Regge Tegels & Vloeren staat in direct contact met de fabriek van Marazzi. Hierdoor kunnen wij ook de Marazzi SistemN tegen de scherpste prijs aanbieden. Vraag nu direct een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem contact met ons op. U kunt ook langskomen bij ons in de showroom.
Architect of designer? Neem dan contact met een van onze accountmanagers op via het contactformulier voor architecten.

Kijk ook eens op de pagina van Marazzi buitentegels

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen