Marazzi Powder

De Marazzi Powder is een keramische betonlooktegel. Betonlook in de vorm van keramiek is populair onder de huidige architectuur, ondermeer door het wijde scala aan gebruik. De kenmerken die van betonlook een stoer en sterk materiaal maken, zijn tot in het kleinste detail overgenomen in deze keramische tegel. Het resultaat: Een tegel die een sterk karakter aan iedere ruimte kan geven.

Regge Tegels & Vloeren kan de Powder collectie aanbieden tegen een scherpe prijs en daarnaast een bijpassend advies geven. Benieuwd naar deze scherpe prijs? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom. Meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Afbeeldingen van de Powder collectie

Marazzi Powder collectie

Deze strakke betonlook tegels hebben een neutraal maar toch ook stoer karakter. Dit neutrale karakter wordt versterkt door de kleurvariaties, die het karakter perfect aanvullen. De betonlook samen met de kleurvariaties heeft onregelmatige patronen en subtiele variaties in de oppervlaktekleur. Hierbij komen nog de extra zeshoekige afwerkingen, mozaïeken en originele patronen die extra mogelijkheden geven binnen deze collectie.

Powder toepassing

Met de inspiratie gevonden in Urbaan beton, is de Marazzi Powder keramische tegel de ideale uitkomst voor residentiële en commerciële locaties. Maar ook bij u thuis kan de Powder goed worden toegepast. Eigenlijk kan de Powder overal tot zijn recht komen, en dat ook nog eens in de voordelen van praktisch keramiek!

Marazzi Powder kleuren en afmetingen

De Powder is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen:

Kleuren:
– Powder Crete
– Powder Graphite
– Powder Mud
– Powder Sand
– Powder Smoke

Afmetingen
21×18.2 cm, 30×60 cm, 60×60 cm, 75×75 cm, 75×150 cm.

Marazzi Powder kopen?

Regge Tegels & Vloeren staat in direct contact met de fabriek van Marazzi. Hierdoor kunnen wij ook de Powder tegen de scherpste prijs aanbieden. Benieuwd naar deze scherpste prijs? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan, of kom langs bij ons in de showroom.

Bent u architect of designer? Neem dan contact met een van onze accountmanagers op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen