Marazzi Powder

De Marazzi Powder is een keramische betonlooktegel. Betonlook in de vorm van keramiek is populair onder de huidige architectuur, ondermeer door het wijde scala aan gebruik. De kenmerken die van betonlook een stoer en sterk materiaal maken, zijn tot in het kleinste detail overgenomen in deze keramische tegel. Het resultaat: Een tegel die een sterk karakter aan iedere ruimte kan geven. Bekijk hier enkele afbeeldingen van de Marazzi Powder.

Regge Tegels & Vloeren kan Marazzi tegels tegen de scherpste prijs aanbieden. Benieuwd naar deze scherpste prijs? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom. Meer informatie? Lees dan hier meer over de Powder of neem contact met ons op.

Enkele afbeeldingen van de Marazzi Powder:


Powder Crete


Powder Graphite mozaïek


Powder Hexagon Decor


Powder Mud


Powder Sand


Powder Smoke

Lees meer over Marazzi Powder

Marazzi Powder collectie

Deze strakke betonlook tegels hebben een neutraal maar toch ook stoer karakter. Dit neutrale karakter wordt versterkt door de kleurvariaties, die het karakter perfect aanvullen. De betonlook samen met de kleurvariaties heeft onregelmatige patronen en subtiele variaties in de oppervlaktekleur. Hierbij komen nog de extra zeshoekige afwerkingen, mozaïeken en originele patronen die extra mogelijkheden geven binnen deze collectie.

Marazzi Powder toepassing

Met de inspiratie gevonden in Urbaan beton, is de Marazzi Powder keramische tegel de ideale uitkomst voor residentiële en commerciële locaties. Maar ook bij u thuis kan de Powder goed worden toegepast. Eigenlijk kan de Powder overal tot zijn recht komen, en dat ook nog eens in de voordelen van praktisch keramiek!

Marazzi Powder kleuren en afmetingen

De Marazzi Powder is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen:

Kleuren:
– Powder Crete
– Powder Graphite
– Powder Mud
– Powder Sand
– Powder Smoke

Afmetingen
21×18.2 cm, 30×60 cm, 60×60 cm, 75×75 cm, 75×150 cm.

Marazzi Powder kopen?

Regge Tegels & Vloeren staat in direct contact met de fabriek van Marazzi. Hierdoor kunnen wij ook de Powder tegen de scherpste prijs aanbieden. Benieuwd naar deze scherpste prijs? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan, of kom langs bij ons in de showroom.

Bent u architect of designer? Neem dan contact met een van onze accountmanagers op via het contactformulier voor architecten.

Bekijk ook eens ons assortiment Marazzi buitentegels.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!