Marazzi Cotto Toscana

Alle charme van klassieke Italiaanse architectuur verwerkt in een keramische tegel, dat is de Marazzi Cottotoscana. De Marazzi Cottotoscana is gebaseerd op Toscaanse terracotta, aardewerk porselein verwerkt in hedendaagse stijl. De serie bestaat uit zes kleuren, van traditioneel tot twee varianten grijs, tot koud wit. De Cotto Toscana serie van Marazzi Tegels is een ware afspiegeling van tijdloze Italiaanse architectuur.

Benieuwd naar een scherpe prijs voor deze collectie? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom om geadviseerd te worden door onze verkopers. Voor meer informatie kunt u ook contact met ons opnemen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Marazzi Cotto Toscana collectie

De Marazzi Cotto Toscana heeft indoor en outdoor oppervlakten dat onmiddellijk het gevoel van comfort en luxe geeft. Dit kan worden gecreëerd door het grote formaat 50×100 die speciaal voor buiten is geproduceerd. De Cotto Toscana heeft een uniek kleurenpallet. De kleurvariaties zijn geen ‘standaard’ kleuren, maar juist kleuren die de uitstraling van deze tegel het best naar voren brengt.

Kortom, Cotto Toscana, een prachtig verhaal in de geschiedenis van aardewerk dat is bijgewerkt met nieuwe stijlen en de design die we vandaag de dag kennen.

Cotto Toscana toepassingen

Geef met de Cotto Toscana serie elke ruimte een typische Italiaanse uitstraling. Deze uitstraling geeft pure charme en gezelligheid weer. Door het gebruik van keramiek kan deze uitstraling nu in elke ruimte worden aan gebracht. Dus woonkamer, keuken of badkamer? Overal kan de charme van Italië in huis gehaald worden met de Marazzi Cotto Toscana!

Cotto Toscana buitentegel

De Cotto Toscana collectie is ook te verkrijgen voor buiten. Kijk eens op de pagina van de Cotto Toscana buitentegel.

Cotto Toscana kleuren en afmetingen

De Cotto Toscana collectie is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

De Cotto Toscana is te verkrijgen in de kleuren:
– Cotto Toscana Grigio
– Cotto Toscana Grigio Scuro
– Cotto Toscana Ocra
– Cotto Toscana Rosa
– Cotto Toscana Rosso
– Cotto Toscana Bianco

De Cotto Toscana is te verkrijgen in de afmetingen:

30×60 cm, 60×60 cm, 60×120 cm

Marazzi Cotto Toscana kopen?

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Marazzi tegels. Hierdoor kunnen wij u voorzien van de scherpste prijs en bijpassend advies. Dus ook voor de Cotto Toscana collectie.

Bent u geïnteresseerd in de of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van de Cotto Toscana collectie