Marazzi Allmarble

De Marazzi Allmarble is een serie marmerlook tegels van Marazzi Tegels. Deze tegelserie brengt de oorsprong van marmer terug in keramiek. Marazzi zit namelijk gevestigd in de zogenaamde Italiaanse ‘tegelhoek’. Hier begon Marazzi met het uithakken van marmer uit de bergen. De geschiedenis herhaalt zich dus in de vorm van keramiek. Breng de Italiaanse charme en stijl aan in elke ruimte door te kiezen voor Marazzi Allmarble. Laat de Italiaanse stijl tot leven komen in uw interieur!

De Allmarble collectie toepassen in uw project tegen een scherpe prijs? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan of kom eens langs bij ons in de showroom om bijpassend advies te krijgen van onze verkopers. Voor meer informatie kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Marazzi Allmarble collectie

De Marazzi Allmarble collectie een herbeleving van fraai marmer in de vorm van hoogwaardig keramiek. Marmer is een exclusief materiaal, wat luxe en elegantie uitstraalt. Met de Allmarble collectie is het mogelijk om de fraaie uitstraling van marmer ook in hoogwaardig keramiek om te zetten. De collectie is te verkrijgen in 7 soorten marmerlooks, die elk een andere uitstraling aan deze serie geven.

De Allmarble toepassing

Breng de Marazzi Allmarble naar ruimtes die luxe behoeven, bijvoorbeeld een bedrijfshal of een woonkamer. Dit elegante marmer is nu verwerkt in keramische tegels, wat vele voordelen heeft tegenover het echte marmer. Het keramiek is namelijk kras- en slijtvast, verkleurt niet en is als buitentegel ook nog vorstbestendig!

De Allmarble tegels zijn ook voor buiten te gebruiken. Ga hier naar de pagina van de Allmarble buitentegel.

Marazzi Allmarble kleuren en afmetingen

De Allmarble is te verkrijgen in de kleuren:

– Allmarble Staturio
– Allmarble Altssimo
– Allmarble Frappuccino
– Allmarble Lasa
– Allmarble Travertino
– Allmerble Raffaello
– Allmarble Saint Laurent
– Allmarble Calacatta Extra
– Allmarble Capria
– Allmarble Elegant Black
– Allmarble Goldenwhite
– Allmarble Imperiale
– Allmarble Pulpis

De Allmarble is te verkrijgen in de afmetingen:

7×28 cm, 21,18,2 cm, 30×60 cm, 58×58 cm, 30×120 cm, 60×60 cm, 58×116 cm, 90×90 cm, 60×120 cm

Marazzi Allmarble kopen?

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Marazzi tegels. Hierdoor kunnen wij u de scherpste prijs samen met een bijpassend advies garanderen.

Bent u geïnteresseerd in de of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Afbeeldingen van de Allmarble collectie