Marazzi Cast

De Marazzi Cast is een keramische tegel met de stoere en moderne uitstraling van metaal die kan worden toegepast op zowel vloer als wand. De Cast heeft zowel een ‘normale’ afwerking aan het oppervlak als een reliëf afwerking wat een levendig effect geeft aan deze tegel. Hierdoor kan de Cast een combinatie van leven en een stoere metaal afwerking brengen in bijna iedere ruimte.

De fraaie Cast collectie tegen een aantrekkelijke kopen? Regge Tegels & Vloeren kan deze collectie tegen een scherpe prijsaanbieden. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom. Meer informatie? Klik dan hier om of neem contact met ons op.

Cast collectie afbeeldingen

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Marazzi Cast collectie

De glans aan het oppervlak samen met het ritmisch 3D reliëf aan het oppervlak komen samen tot uiting in felle kleuren en prachtige afwerkingen. Deze afwerking is te verkrijgen in het formaat 25×38 cm. Deze afmetingen kan worden geleverd in 4 verschillende kleurvariaties. Decors die natuurlijke elementen creëren, samen met de verschillende kleurvariaties. De normale afwerkingen worden afgewisseld binnen de collectie door golvend 3D reliëf en mozaïek afwerkingen. Om hiermee wand- en vloer te verfraaien met de look.

Cast toepassing

De Cast keramische tegel kan met de metaal look in veel ruimtes toegepast worden om de ruimte te verfraaien. Dit in meerdere afwerkingen, normaal, 3D of een mozaïek afwerking. Hierdoor kan de Cast ook worden aangepast naar wens van de klant. De Cast staat voor een metal look keramische tegel met een veelzijdigheid en grote mogelijkheid tot gebruik.

Cast kleuren en afmetingen

De Cast is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Cast Beige
– Cast Iron
– Cast Oxide
– Cast Silver

Afmetingen:
25×38 cm

Marazzi Cast kopen?

Geïnteresseerd de Marazzi Cast? Regge Tegels & Vloeren is directe importeur van Marazzi tegels. Hierdoor kunnen wij deze tegels tegen de laagste prijs aanbieden! Dus bent u geïnteresseerd en wilt u Marazzi Cast? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers, of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen