Marazzi Vero

De Marazzi Vero is een nieuwe collectie keramische houtlook tegels van Marazzi Tegels Met de Vero collectie interpreteert Marazzi op een originele manier de natuurlijke uitstraling van houtlook en brengt deze terug naar de basis van de natuurlijke stijl.

Interesse in de Marazzi Vero? Regge Tegels & Vloeren kan deze collectie aanbieden tegen een zeer scherpe prijs. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom om advies te krijgen van onze verkopers. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Marazzi Vero collectie

Met de Marazzi Vero collectie zet Marazzi een nieuwe stap op het gebied van technologische innovatie, door een op eikenhout geïnspireerde collectie te creëren die een verbazingwekkende trouwheid uitstraalt van het natuurlijke materiaal. De Vero collectie is verkrijgbaar in 4 kleurvariaties en twee grote plankformaten voor binnen- en buitenoppervlakken.

Vero toepassing

Marazzi heeft de Vero collectie ontworpen om mensen de mogelijkheid te geven om thuis, echt als thuis te laten voelen. De natuurlijke uitstraling van eikenhout in de vorm van keramiek zorgt hier voor!

De Vero collectie heeft ook een 20 mm afwerking voor buitenruimtes. Lees hier meer over de Vero20 buitentegels.

Vero kleuren en afmetingen

Vero collectie is verkrijgbaar in de volgende kleuren en afmetingen

Kleuren:
– Vero Castagno
– Vero Natural
– Vero Quarcia
– Vero Rovere

Afmetingen:
20×120 cm, 22,5×180 cm

Marazzi Vero bij Regge Tegels & Vloeren

De Marazzi Vero kunt u tegen een zeer scherpe prijs krijgen bij Regge Tegels & Vloeren, vraag voor deze scherpe prijs direct een vrijblijvende offerte aan of neem voor meer informatie contact met ons op.
Bent u een architect of interieurdesigner? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van de Vero collectie: