Marazzi Treverkhome

De Marazzi Treverkhome is een van de meest populaire keramische parketvloeren. Deze keramische houtlook tegels blinken uit in het perfect imiteren van natuurlijk hout. De robuuste, stoere maar zeker wel warme uitstraling van een kwaliteit eiken houten vloer behoort de Marazzi Treverkhome tot een van de absolute toppers in ons Marazzi Tegels assortiment. Regge Tegels & Vloeren kan u voorzien in de scherpste prijs en bijpassend advies voor de Treverkhome!

Op zoek naar een scherpe prijs voor deze collectie tegels? Vraag dan meteen een vrijblijvende offerte aan, of kom eens langs bij ons in de showroom om advies te krijgen van onze verkopers. Meer informatie? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Marazzi Treverkhome collectie

De Marazzi Treverkhome ademt bijna letterlijk natuur. De houtlook geeft iedere ruimte charme en gezelligheid. Het gevlekte houten design is verkrijgbaar in verschillende kleurschakeringen, waardoor u de perfecte vloer bij uw wensen en interieur kunt vinden. Deze houtlook vloer is perfect te gebruiken in natte ruimtes, zoals badkamer en keuken, dankzij de eigenschappen van keramiek, een mogelijkheid die bij echte houten vloeren niet aanwezig is. Andere houtlook Treverk series van Marazzi zijn bijvoorbeeld de Marazzi Treverk en de Marazzi Treverkchic.

Haal het gevoel van natuur in huis

Geef elke ruimte de natuurlijke uitstraling van hout. Dit zorgt voor heerlijke, rustieke atmosfeer waarin je echt even tot rust kunt komen! Niet alleen bij u thuis, maar ook in bijvoorbeeld de bedrijfskantine of een openbare ruimte. De Marazzi Treverkhome is ontwikkeld om de mogelijkheden tot gebruik van keramisch parket uit te vergroten.

Marazzi Treverkhome buitentegel

De rust die de Treverkhome met zich mee brengt kan door de speciale 20 mm afwerking ook in buitenruimtes worden aangebracht. Geef elke bijvoorbeeld uw terras de charme van hout door hier de Marazzi Treverkhome aan te brengen. Klik hier voor meer informatie over de Treverkhome buitentegel.

Treverkhome kleuren en afmetingen

De Treverkhome collectie is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

De Treverkhome is te verkrijgen in de kleuren:
– Treverkhome Acero
– Treverkhome Larice
– Treverkhome Betulla
– Treverkhome Olmo
– Treverkhome Castagno
– Treverkhome Quercia
– Treverkhome Frassino
– Treverkhome Rovere

De Treverkhome is te verkrijgen in de afmetingen:
15×120 cm, 19×150 cm, 20×120 cm, 30×120 cm

Marazzi Treverkhome bij Regge Tegels & Vloeren

De Marazzi Treverkhome vindt u tegen de scherpste prijs bij Regge Tegels & Vloeren. Ook voorzien wij u graag in een goed advies op maat. Bent u geïnteresseerd in de Treverkhome of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan! Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Afbeeldingen van de Treverkhome collectie