Marazzi Treverkhome

De Marazzi Treverkhome is een van de meest populaire keramische parketvloeren. Deze keramische houtlook tegels blinken uit in het perfect imiteren van natuurlijk hout. De robuuste, stoere maar zeker wel warme uitstraling van een kwaliteit eiken houten vloer behoort de Marazzi Treverkhome tot een van de absolute toppers in ons Marazzi tegels assortiment. Regge Tegels & Vloeren kan u voorzien in de scherpste prijs en bijpassend advies voor de Treverkhome! Bekijk direct de afbeeldingen van deze collectie.

Op zoek naar een scherpe prijs voor deze collectie tegels? Vraag dan meteen een vrijblijvende offerte aan, of kom eens langs bij ons in de showroom.

Lees meer over Marazzi Treverkhome

Enkele afbeeldingen van de  Treverkhome:


Treverkhome Betulla


Treverkhome Castagno


Treverkhome Larice


Treverkhome Quercia


Treverkhome Rovere

Lees meer over Marazzi Treverkhome

Treverkhome collectie

De Treverkhome ademt bijna letterlijk natuur. De houtlook geeft iedere ruimte charme en gezelligheid. Het gevlekte houten design is verkrijgbaar in verschillende kleurschakeringen, waardoor u de perfecte vloer bij uw wensen en interieur kunt vinden. Deze houtlook vloer is perfect te gebruiken in natte ruimtes, zoals badkamer en keuken, dankzij de eigenschappen van keramiek, een mogelijkheid die bij echte houten vloeren niet aanwezig is.

Treverkhome toepassing

Geef elke ruimte de natuurlijke uitstraling van hout. Dit zorgt voor heerlijke, rustieke atmosfeer waarin je echt even tot rust kunt komen! Niet alleen bij u thuis, maar ook in bijvoorbeeld de bedrijfskantine of een openbare ruimte.

Treverkhome buitentegel

De rust die de Treverkhome met zich mee brengt kan door de speciale 20 mm afwerking ook in buitenruimtes worden aangebracht. Geef elke bijvoorbeeld uw terras de charme van hout door hier de Marazzi Treverkhome aan te brengen. Klik hier voor meer informatie over de Treverkhome buitentegel.

Marazzi Treverkhome kleuren en afmetingen

De Treverkhome collectie is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

De Treverkhome is te verkrijgen in de kleuren:
– Treverkhome Acero
– Treverkhome Larice
– Treverkhome Betulla
– Treverkhome Olmo
– Treverkhome Castagno
– Treverkhome Quercia
– Treverkhome Frassino
– Treverkhome Rovere

De  Treverkhome is te verkrijgen in de afmetingen:
15×120 cm, 19×150 cm, 20×120 cm, 30×120 cm

Marazzi Treverkhome kopen?

Koop deze serie keramische tegels tegen de scherpste prijs bij Regge Tegels & Vloeren.

Bent u geïnteresseerd in de Treverkhome of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op  of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!