Marazzi Treverk

Een natuurlijke, warme uitstraling en een detaillistisch ontwerp, dat is waar de Marazzi Treverk voor staat. Een natuurgetrouwe tegel, die subtiel de kleinste details weer geeft. De Treverk is ontworpen op een eikenhouten basis, daardoor komen de kleinste details van authentiek eikenhout zeer perfectionistisch naar voren. De Marazzi Treverk leent zich uitstekend om elke ruimte een warme doch robuuste uitstraling te geven.

Op zoek naar een mooie prijs voor deze houtlook tegels en ook nog eens een bijpassend advies op maat? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of kom langs bij ons in de showroom om advies van onze verkopers te krijgen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Marazzi Treverk collectie

De Marazzi Treverk zal de atmosfeer binnen de ruimte bepalen, en een huiselijk gevoel geven, waar u tot welverdiende rust zult komen. De Marazzi Treverk is verkrijgbaar in vele kleuren. Alle kleuren uit deze collectie hebben een luxueus ogende houtlook. Bijkomend is natuurlijk ook nog het voordeel van keramiek binnen alle series. Kleur- en kras vast, slijtvast en gemakkelijk in onderhoud. Door de grote variatie binnen de Treverk, is de perfecte tegel altijd dichtbij. Enkele andere series uit de Treverk lijn van Marazzi zijn de Marazzi Treverkhome en de Marazzi Treverkdear.

Breng houtlook in iedere ruimte

Een natuurlijke houtlook kent vele ruimtes waar deze gebruikt kan worden. Zowel in een woonkamer, badkamer als in bijvoorbeeld een welnesscenter of hotel! Met gemak van keramiek kan de natuurgetrouwe look van deze houtlook tegels ook in ruimtes worden gebruikt waar normaal hout niet kan worden gebruikt, zoals de badkamer. Dit keramisch parket brengt natuurlijke charme in alle ruimtes.

Treverk kleur en afmetingen

De Treverk is te verkrijgen in de kleuren:

  • Treverk Beige
  • Treverk Black
  • Treverk Capuccino
  • Treverk Teak
  • Treverk Wengé
  • Treverk White

De Treverk is te verkrijgen in de afmetingen:
15×120 cm, 20×120 cm, 30×120 cm

Het juiste advies voor de Marazzi Treverk is Regge Tegels & Vloeren

De Marazzi Treverk kopen tegen een scherpe prijs samen met een bijpassend advies? Dan bent u bij Regge Tegels & Vloeren aan het juiste adres. Kom eens langs bij ons in de showroom. Bent u geïnteresseerd in de Marazzi Treverk of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan! Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het zakelijk contactformulier in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Afbeeldingen van de Treverk collectie