Marazzi Treverk

Een natuurlijke, warme uitstraling en een detaillistisch ontwerp, dat is waar de Marazzi Treverk voor staat. Een natuurgetrouwe tegel, die subtiel de kleinste details weer geeft. De Treverk is ontworpen op een eikenhouten basis, daardoor komen de kleinste details van authentiek eikenhout zeer perfectionistisch naar voren. De Treverk leent zich uitstekend om elke ruimte een warme doch robuuste uitstraling te geven.

Op zoek naar een mooie prijs voor deze houtlook tegels en ook nog eens een bijpassend advies op maat? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of kom langs bij ons in de showroom om advies van onze verkopers te krijgen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Afbeeldingen van de Treverk collectie

Marazzi Treverk collectie

De Marazzi Treverk zal de atmosfeer binnen de ruimte bepalen, en een huiselijk gevoel geven, waar u tot welverdiende rust zult komen. De Marazzi Treverk is verkrijgbaar in vele series. Alle series bevatten een luxueus ogende houtlook. Bijkomend is natuurlijk ook nog het voordeel van keramiek binnen alle series. Kleur- en kras vast, slijtvast en gemakkelijk in onderhoud. Door de grote variatie binnen de Treverk, is de perfecte tegel altijd dichtbij.

Marazzi Treverk toepassing

Een natuurlijke houtlook kent vele ruimtes waar deze gebruikt kan worden. Zowel in een woonkamer, badkamer als in bijvoorbeeld een welnesscenter of hotel!

Treverk kleur en afmetingen

De Treverk is te verkrijgen in de kleuren:
– Treverk Beige
– Treverk Black
– Treverk Capuccino
– Treverk Teak
– Treverk Wengé
– Treverk White

De Treverk is te verkrijgen in de afmetingen:
15×120 cm, 20×120 cm, 30×120 cm

Marazzi Treverk kopen?

De Treverk kopen tegen een scherpe prijs? Dan is Regge Tegels & Vloeren de beste keus.

Bent u geïnteresseerd in de Marazzi Treverk of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Een Treverk serie voor buiten? Kijk dan op de pagina van Marazzi buitentegels.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen