Marazzi Treverkchic

De Marazzi Treverkchic is als serie keramisch parket een onderdeel van de Treverk series. Met de Treverkchic worden 6 verschillende houtsoorten verwerkt in 1 serie, waarbij extra is gelet op het perfect overnemen van de details van de houtsoorten.

Heeft u interesse in deze collectie? Vraag dan om een scherpe prijs van ons te ontvangen direct een geheel vrijblijvende offerte aan of neem voor meer informatie contact met ons op.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Treverkchic collectie

De Treverkchic is een van de eerste collecties houtlook van Marazzi. Deze collectie is een groot succes geworden, vele architecten en interieurdesigners hebben de verschillende houtsoorten van de Marazzi Treverkchic gebruikt om een natuurlijke sfeer in ruimtes te brengen. De Treverkchic bestaat uit 6 verschillende kleurvariaties en vele afmetingen. Ook heeft de collectie verschillende decor- en mozaïek afwerkingen.

Marazzi Treverkchic toepassen

De Marazzi Treverkchic kan toegepast worden om met een houteffect de natuur in huis te halen. De afmetingen die gebaseerd zijn op houten planken versterken dan ook extra het houteffect.

Kleuren en afmetingen

Deze collectie is te verkrijgen in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Treverkchic Americano
  • Treverkchic Francese
  • Treverkchic Italiano
  • Treverkchic Tinto
  • Treverkchic Africa
  • Treverkchic Asia

Afmetingen:

15x120 cm, 20x120 cm, 19x150 cm, 30x120 cm

Meer informatie over de Treverkchic?

Bent u op zoek naar meer informatie over de Treverkchic? Dan kunt u altijd langskomen bij ons in de showroom of contact met ons opnemen.

Interieurbouwers, architect of designer en interesse in deze collectie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van de Treverkchic