Marazzi Magnifica

De Marazzi Magnifica is een fraaie marmerlook keramische tegelcollectie. De Magnifica collectie is perfect toe te passen in ruimtes die op zoek zijn naar een elegante uitstraling van marmer, samen met de hoogwaardige kwaliteit van keramiek. Regge Tegels & Vloeren adviseert u graag bij de keuze voor de Magnifica collectie.

Heeft u interesse in deze serie van Marazzi Tegels? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan, of kom voor advies eens langs bij ons in de showroom. Voor meer informatie kunt u ook altijd contact met ons opnemen.

Afbeeldingen van de Magnifica tegelcollectie

Marazzi Magnifica tegelcollectie

De Marazzi Magnifica is een op marmer geïnspireerde keramische tegelcollectie, geschikt voor wandafwerkingen. Deze marmerinterpretatie is verkrijgbaar in het grote formaat van 60×180 cm waarmee de expressieve kracht van het natuurlijke materiaal en de rijke oppervlakken tot in het kleinste detail wordt nagebootst in de vorm van hoogwaardig keramiek. De Magnifica collectie is verkrijgbaar in 5 kleurvariaties.

Magnifica toepassing

De Magnifica collectie van Marazzi is toe te passen in vele verschillende ruimtes om de elegante uitstraling van marmer met zich mee te brengen. Denk hierbij aan ruimtes in woonhuizen, maar ook aan bijvoorbeeld restaurants.

Magnifica kleuren en afmetingen

Kleuren
– Magnifica Calacatta Gold
– Magnifica Limestone Sand
– Magnifica Limestone Taupe
– Magnifica Moon
– Magnifica Statuario

Afmetingen
60×180 cm

Magnifica kopen?

Regge Tegels & Vloeren kan de Magnifica aanbieden tegen een zeer scherpe prijs, vraag voor deze scherpe prijs direct een vrijblijvende offerte aan of neem voor meer informatie contact met ons op. Uiteraard kunt u ook advies en inspiratie op komen doen bij ons in de showroom.

Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen