Marazzi Treverkfusion

De Marazzi Treverkfusion collectie is geïnspireerd op diverse houtsoorten en brengt de warme, natuurlijke uitstraling van hout tot leven in keramische tegels. Deze collectie kenmerkt zich door een hoge mate van kleurschakering en duidelijke knoesten, met nerfpatronen die de indruk wekken van een nauwkeurige reproductie van het oorspronkelijke hout. Benieuwd naar een prijsopgave voor de Marazzi Treverkfusion collectie? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Of breng een bezoek aan de showroom voor direct advies van onze verkoopmedewerkers.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De collectie Marazzi Treverkfusion

De Marazzi Treverkfusion houtlook tegels zijn ontworpen om de natuurlijke schoonheid en variatie van hout te evenaren. Met deze inspiratie hebben de Treverkfusion tegels een authentieke en rustieke uitstraling hebben.Verkrijgbaar in de kleuren neutral, brown en grey, biedt de Marazzi Treverkfusion veelzijdige ontwerpmogelijkheden voor elke ruimte. Dankzij het handige formaat van 10x70 cm kunnen de Marazzi Treverkfusion tegels in een breed scala aan legpatronen worden gelegd. Of u nu kiest voor een traditionele visgraat, een rechte lijn of een creatieve mix, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Kleuren en afmetingen

Deze collectie keramisch parket bestaat uit de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Treverkfusion Brown
  • Treverkfusion Grey
  • Treverkfusion Neutral

Afmetingen:

10x70 cm

Marazzi Treverkfusion houtlook tegels bestellen bij Regge Tegels & Vloeren

Bij Regge Tegels & Vloeren bieden wij u graag een scherpe prijsopgave voor de houtlook tegels uit de collectie Marazzi Treverkfusion. Daarnaast voorzien wij u uiteraard ook graag in advies op maat. U bent van harte welkom bij ons in de showroom voor advies of neem direct contact met ons op. Bent u met een zakelijk project bezig en hiervoor op zoek naar de Treverkfusion tegels? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Enkele afbeeldingen van de collectie