Marazzi Art

Marazzi Art keramische tegel heeft de uitstraling van een prachtige originaliteit: Venetiaans Seminato. Deze tegelontwerpen zijn al eeuwenoud, maar wordt met de Marazzi Art in een modern jasje gestoken. De Venetiaanse Seminato stijl zijn kleine stukjes marmer verwerkt in een betonnen basis. Dit geeft een licht gespikkeld effect op een donkere betonnen basis, wat een unieke tegel heeft voortgebracht. De Art collectie is perfect voor wie de fraaie stijl van Seminato tegels wil hebben, maar ook een hoogwaardige kwaliteit in de vorm van keramiek nodig heeft!

Regge Tegels & Vloeren kan de Art collectie van Marazzi Tegels aanbieden tegen een scherpe prijs. Vraag hiervoor gelijk een vrijblijvende offerte aan of kom voor advies en inspiratie langs bij ons in de showroom. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Marazzi Art collectie

De Art collectie wordt innovatief geproduceerd met 5 verschillende, neutrale kleurvariaties. Elke variatie past bij het karakter van Seminato, maar geeft net een andere ‘touch’ aan de uitstraling van deze collectie. De Art collectie heeft daarbij ook nog variatie binnen 5 verschillende maten, 2 verschillende oppervlaktes en ook nog een speciale 20 mm buitenafwerking zodat de unieke look van Seminato ook de uitstraling op bijvoorbeeld het terras kan bepalen!

Art toepassing

Kies voor de Marazzi Art voor ruimtes die de fraaie en unieke uitstraling van Venetiaans Seminato behoeven, maar ook een hoge kwaliteit nodig hebben. Daarvoor is de Art de perfecte uitkomst! Breng nu de unieke look van Seminato in elke ruimte met de Marazzi Art.

De Art heeft ook een speciale 20 mm toepassing voor buitenruimtes. Klik hier voor meer informatie over de Art20 buitentegel.

Marazzi Art kleuren en afmetingen

De Art collectie is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Antracite
– Beige
– Grey
– Taupe
– White

Afmetingen:
30×60 cm, 58×58 cm, 60×60 cm, 116×116 cm, 120×120 cm, 80×80 cm (Buitenafwerking)

Marazzi Art kopen?

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Marazzi tegels. Hierdoor kunnen wij u de scherpste prijs samen met een bijpassend advies garanderen.

Bent u geïnteresseerd in de of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Ga hier naar de pagina van Marazzi buitentegels.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van de Art collectie: